Aplicacions · APP

APPS per a aprendre idiomes / APPs para aprender idiomas

Per acabar la setmana us proposem un nou repte, voleu aprendre un nou idioma amb el vostre dispositiu electrònic?

  • Duolingo: permet aprendre anglès, francès, alemany i portuguès amb lliçons en les que també s’aprèn la pronunciació de les paraules. Es pot escollir el nivell i assenyalar els objectius per aprendre l’idioma. L’aplicació està disponible per a iPhone i també per a Android.
  • Lingualia: l’aplicació ofereix cursos d’anglès que s’adapten a cada persona, al seu nivell i capacitat. També compta un professor intel·ligent que dóna consells personalitzats. L’aplicació està disponible per a iPhone i també per a Android.
  • Babbel: conté una gran varietat d’idiomes, des de l’anglès fins l’alemany, el brasiler, turc, suec, polonès, holandès, noruec o danès. Amb objectius d’aprenentatge fets a mida, es pot practicar la pronunciació mitjançant el reconeixement de la veu. L’aplicació està disponible per a iPhone i també per a Android.
http://www.risasinmas.com/chistes-de-whatsapp-nivel-de-ingles/
http://www.risasinmas.com/chistes-de-whatsapp-nivel-de-ingles/

esp_ Para acabar la semana os proponemos un nuevo reto, ¿quieres aprender un nuevo idioma con tu dispositivo electrónico?

  • Duolingo: permite aprender inglés, francés, alemán y portugués con lecciones en las que también se aprende la pronunciación de las palabras. Se puede elegir el nivel y señalar los objetivos para aprender el idioma. La aplicación está disponible para iPhone y Android.

  • Lingualia: la aplicación ofrece cursos de inglés que se adaptan a cada persona, a su nivel y capacidad. También cuenta un profesor inteligente que da consejos personalizados. La aplicación está disponible para iPhone y Android.

  • Babbel: contiene una gran variedad de idiomas, desde el inglés hasta el alemán, el brasileño, turco, sueco, polaco, holandés, noruego o danés. Con objetivos de aprendizaje a medida, se puede practicar la pronunciación mediante el reconocimiento de la voz. La aplicación está disponible para iPhone y Android.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.