Aplicacions · APP

APPs per a fer exercici / APPs para hacer ejercicio

Com us vam comentar dilluns, aquesta setmana us presentem una sèrie d’aplicacions per poder tirar endavant els propòsits d’any nou. Què us semblaria fer més exercici?

  • Endomondo: aplicació pensada per acompanyar-te en el teu exercici físic: comptabilització de calories, distància (tant en quilòmetres com en milles), recorregut total post-sessió, intervals d’estadístiques mitjanes per quilòmetres o l’opció de compartir la sessió amb Facebook i/oTwitter. La seva característica més destacada és la possibilitat d’escollir diverses modalitats esportives i etiquetar les sessions per després compartir-les. D’aquesta manera, seleccionarem la modalitat (córrer, bicicleta de muntanya, de carretera, rem, etc.) i iniciarem la sessió. L’aplicació està disponible per a iPhone i també per a Android.
  • Gainfitness: compta amb exercicis fàcils i senzills per posar-te en forma, pots personalitzar la intensitat i dificultat i adaptar-te al teu entorn. L’aplicació està disponible per a iPhone.
  • Pocket Yoga: l’aplicació compta amb 27 classes diferents segons el teu nivell, ritme i horari. Només necessites col·locar l’smartphone a prop de la teva màrfega i seguir els consells. L’aplicació està disponible per a iPhone i també per a Android.
http://corpng.com/?p=445
http://corpng.com/?p=445

esp_ Como os avanzamos el lunes, esta semana os informaremos de aplicaciones que os pueden ayudar a tirar adelante con los propósitos de este año. ¿Uno de ellos es hacer más ejercicio?

  • Endomondo: aplicación pensada para acompañarte en tu ejercicio físico: contabilización de calorías, distancia (tanto en kilómetros como en millas), recorrido total postsesión, intervalos de estadísticas medias por kilómetros o la opción de compartir la sesión con Facebook y / oTwitter. Su característica más destacada es la posibilidad de elegir varias modalidades deportivas y etiquetar las sesiones para luego compartirlas. De este modo, seleccionaremos la modalidad (correr, bicicleta de montaña, de carretera, remo, etc.) e iniciaremos la sesión. La aplicación está disponible para iPhone i también Android.

  • Gainfitness: cuenta con ejercicios fáciles y sencillos para ponerte en forma, puedes personalizar la intensidad y dificultad y adaptarte a tu entorno. La aplicación está disponible para iPhone.

  • Pocket Yoga: la aplicación cuenta con 27 clases diferentes según tu nivel, ritmo y horario. Sólo necesitas colocar el smartphone cerca de tu colchoneta y seguir los consejos. La aplicación está disponible para iPhone y también para Android.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s