Aplicacions · APP

APPS per deixar de fumar / APPs para dejar de fumar

L’inici d’un nou any sempre va acompanyat de nous propòsits. Aquesta setmana us deixarem unes aplicacions que us poden ajudar en aquest repte. Voleu deixar de fumar?

  • Respira-app: Respira-app és una aplicació creada per l’entitat AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer)-Catalunya contra el càncer per ajudar a aquelles persones que volen deixar el tabac. L’APP compta amb apartats d’ajuda per reduir l’ansietat, relaxar-te, evitar les ganes de fumar o prevenir les recaigudes. Com que cada fumador té les seves necessitats i les seves motivacions, l’usuari disposa d’un perfil personalitzat partint del registre i l’avaluació del consum de tabac que orientarà el camí a seguir. A més, rebrà notificacions de  suport i ànim i informació sobre els avenços. I si en qualsevol moment necessita una atenció més personalitzada, l’usuari disposa d’accés directe al consultori de l’AECC on pot comptar amb un professional. L’aplicació està disponible per a iPhone i també per a Android.
  • Quit Good Nico: un joc dissenyat per ajudar a deixar de fumar, disponible per a telèfons mòbils i tauletes. Aquesta aplicació, que es pot trobar en català, castellà, anglès i japonès, es basa en el contingut terapèutic del procés per abandonar l’hàbit de fumar elaborat per l’empresa Esilex Games, en col·laboració amb la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària. Disponible a iTunes. 
  • NicoStopper: aplicació de pagament (3,59€) que ofereix un entrenador personal per controlar els mals hàbits que ens portaven a fumar. Compta amb teràpies i programes d’entrenament i autocontrol. Ha estat desenvolupada pels psicòlegs Manuela Blanco i Álvaro Aguirre.
http://apagaelcigarro.foroactivo.com/t554p15-tabaquismo-en-imagenes
http://apagaelcigarro.foroactivo.com/t554p15-tabaquismo-en-imagenes

esp_ El inicio de un nuevo año siempre va acompañado de nuevos propósitos. Esta semana os dejaremos unas aplicaciones que os pueden ayudar en este reto. Quieres dejar de fumar?

  • Respiraapp: Respiraapp es una aplicación creada por la entidad AECC (Asociación Española Contra el Cáncer) -Cataluña contra el cáncer para ayudar a aquellas personas que quieren dejar el tabaco. La APP cuenta con apartados de ayuda para reducir la ansiedad, relajarte, evitar las ganas de fumar o prevenir las recaídas. Como cada fumador tiene sus necesidades y sus motivaciones, el usuario dispone de un perfil personalizado partiendo del registro y la evaluación del consumo de tabaco que orientará el camino a seguir. Además, recibirá notificaciones de apoyo y ánimo e información sobre los avances. Y si en cualquier momento necesita una atención más personalizada, el usuario dispone de acceso directo al consultorio de la AECC donde puede contar con un profesional. La aplicación está disponible para  iPhone i también  Android. 
  • Quit Good Nico: un juego diseñado para ayudar a dejar de fumar, disponible para teléfonos móviles y tabletas. Esta aplicación, que se puede encontrar en catalán, castellano, inglés y japonés, se basa en el contenido terapéutico del proceso para abandonar el hábito de fumar elaborado por la empresa Esilex Games, en colaboración con la Sociedad Catalana de Medicina Familiar y Comunitaria. Disponible en iTunes. 
  • NicoStopper: aplicación de pago (€ 3,59) que ofrece un entrenador personal para controlar los malos hábitos que nos llevaban a fumar. Cuenta con terapias y programas de entrenamiento y autocontrol. Ha sido desarrollada por los psicólogos Manuela Blanco y Álvaro Aguirre.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s