Marqueting · social media

Coneixent els breadcrumb / Conociendo los breadcrumb

Breadcrumbs és una paraula en anglès que significa “molles de pa“, prové del conte clàssic de Hansel i Gretel o Patufet. En francès, en comptes del rastre de molles, s’ha encunyat el terme fil d’Ariane evocant el fil que Ariadna va deixar a Teseu perquè trobés el camí de sortida al laberint del Minotaure.

Aquest concepte aplicat a les pàgines web, es realitza per tenir una guia de la navegació de la nostra web mitjançant la categories i diferents seccions d’aquesta. Encara que el seu disseny pot adoptar infinitat de variants, en termes generals consisteix en una línia de text en què s’indica el recorregut seguit i la forma de tornar. Permet que l’usuari conegui la ruta de la seva ubicació en directoris i subdirectoris, i navegui a través d’ella.

En el cas dels blocs amb WordPress és possible utilitzar algun dels plugins que ofereix la plataforma.

http://es.wikipedia.org/wiki/Miga_de_pan_%28inform%C3%A1tica%29#mediaviewer/File:Wegweiser_Wikivoyage_Breadcrumb.jpg
http://es.wikipedia.org/wiki/Miga_de_pan_%28inform%C3%A1tica%29#mediaviewer/File:Wegweiser_Wikivoyage_Breadcrumb.jpg

esp_ Breadcrumbs es una palabra en ingles que significa “migas de pan”, proviene del cuento clásico de Hansel y Gretel o Pulgarcito. En francés, en vez del rastro de migas, se ha acuñado el término fil d’Ariane evocando el hilo que Ariadna dejó a Teseo para que encontrase el camino de salida en el laberinto del Minotauro.

Este concepto aplicado a las páginas web, se realiza para tener una guía de la navegación de nuestra web a través de la categorías y diferentes secciones de esta. Aunque su diseño puede adoptar infinidad de variantes, en términos generales consiste en una línea de texto en la que se indica el recorrido seguido y la forma de regresar. Permite que el usuario conozca la ruta de su ubicación en directorios y subdirectorios, y navegue a través de ella.

En el caso de los blogs con WordPress es posible utilitzar alguno de los plugins que ofrece la plataforma.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s