Formación · idiomes · web

Aprén on line el llenguatge de signes / Aprende on line el lenguaje de signos

Vols aprendre el llenguatge de signes? Saps que cada idioma té també el seu equivalent en llenguatge de signes? Això vol dir que un català i un alemany utilitzen signes diferents per parlar… (Quina pena, oi?).

Hem trobat una pàgina web dissenyada per fer que la llengua de signes sigui accessible a tothom: spreadthesign. En ella trobaràs un diccionari internacional de les llengües de signes nacionals: Suec, Anglès (BSL), anglès americà (ASL), alemany, francès, espanyol, portuguès, rus, estonià, lituà, islandès, letó, polonès, txec, japonès, turc.

Aquesta pàgina està feta per l’Organization European Sign Language Centre, ens no governamental i sense ànim de lucre. L‘objectiu principal del Centre és fer llengües de signes nacionals disponibles per a les persones amb discapacitat auditiva. L‘ambició global és fer que les llengües de signes siguin accessible per a tothom.

Si t’atrau el projecte, pots col·laborar posant-te en contacte amb ells: info@spreadthesign.com.

http://www.rebelion.org/noticia.php?id=154478
http://www.rebelion.org/noticia.php?id=154478

esp_ ¿Quieres aprender el lenguaje de signos? ¿Sabes que cada idioma tiene también su equivalente en lenguaje de signos? Esto quiere decir que un español y un alemán utilizan signos diferentes para hablar (Qué pena, ¿verdad?).

Hemos encontrado una página web diseñada para hacer que la lengua de signos sea accesible a todos: spreadthesign. En ella encontrarás un diccionario internacional de lenguas de signos nacionales: Sueco, Inglés (BSL), inglés americano (ASL), alemán, francés, español, portugués, ruso, estonio, lituano, islandés, letón, polaco, checo, japonés, turco.

Esta página está hecha por la Organization European Sign Language Centre, ente no gubernamental y sin ánimo de lucro. El objetivo principal del Centro es hacer lenguas de signos nacionales disponibles para las personas con discapacidad auditiva. La ambición global es hacer que las lenguas de signos sean accesible para todos.

Si te atrae el proyecto, puedes colaborar poniéndote en contacto con ellos: info@spreadthesign.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s