social media

Organitza’t amb el cronograma de Tom’s Planner / Organízate con el cronograma de Tom’s Planner

El temps és un valor molt preuat. Actualmente vivim les 24 hores de manera intensa i cal aprofitar cada segon del. Per a fer-ho cal una bona organització, un calendario organitzat. Una bona manera de controlar tots les items que hem de fer i no perdre cap oportunitat és gràcies a les eines que ens ofereix el Social Media. Avui us proposem Tom’s Planner.

Tom ‘s Planner és una aplicació de planificació de projecte basada en la web que li permet crear i compartir diagrames de Gantt i plans de projectes amb un simple arrossegar i deixar anar. Tom ‘s Planner és el punt de partida ideal per a cada projecte i cada persona – dels directors de projectes i administradors d’esdeveniments fins per a les mares futboleres o organitzadors de reunions familiars perquè és realment fàcil d’utilitzar.

Us animeu?

esp_ El tiempo es un valor muy preciado. Actualmente vivimos las 24 horas de manera intensa y hay que aprovechar cada segundo del. Para ello es necesaria una buena organización, un calendario organizado. Una buena manera de controlar todos los items que tenemos que hacer y no perder ninguna oportunidad es gracias a las herramientas que nos ofrece el Social Media. Hoy os proponemos Tom’s Planner.

Tom’s Planner es una aplicación de planificación de proyecto basada en la web que le permite crear y compartir diagramas de Gantt y planes de proyectos con un simple arrastrar y soltar. Tom’s Planner es el punto de partida ideal para cada proyecto y cada persona – de los directores de proyectos y administradores de eventos hasta para las mamás futboleras o organizadores de reuniones familiares – porque es realmente fácil de usar.

¿Os animáis?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s