skype

Últimes novetats d’Skype / Últimas novedades de Skype

Les aplicacions intenten oferir millores continuament per evitar la pèrdua de seguidors i també per mantenir la seva aplicació actualitzada a les noves tendències. Skype, el programari que permet que tothom es comuniqui mitjançant trucades i videotrucades gratis, oferirà pròximament (com a màxim en 8 mesos) traducció simultània, de manera que permetrà parlar amb normalitat en espanyol amb una persona que ho faci en anglès, i viceversa. Skype Translator s’ha provat amb més 50.000 voluntaris. Primer es llançarà per a aquells que tinguin ordinadors o tauletes amb Windows 8.1 o Surface, l’híbrid de Microsoft. Després, segons subratlla, Gurdeep Pall, vicepresident de Skype, arribaran a versions anteriors de Windows i diferents sistemes alternatius. El següent pas serà la transcripció de missatges escrits fins a 40 idiomes.

I una altra actualització a destacar, en aquest cas per a Mac, Skype per a ordinadors Mac, que bàsicament se centra en corregir errors i en recórrer al contrast de color que apareixia fins ara en els xats per afavorir la lectura sense esforçar-se tant.

http://www.fotochiste.com/adios-messenger/
http://www.fotochiste.com/adios-messenger/

esp_ Las aplicaciones intentan ofrecer mejoras contínuamente para evitar la pérdida de seguidores y también para mantener su aplicación actualizada a las nuevas tendencias. Skype, el software que permite que todo el mundo se comunique mediante llamadas y videollamadas gratis, ofrecerá próximamente (como máximo en 8 meses) traducción simultánea, de manera que va a permitir hablar con normalidad en español con una persona que lo haga en inglés, y viceversa. Skype Translator se ha probado con más 50.000 voluntarios. Primero se lanzará para aquellos que tengan ordenadores o tabletas con Windows 8.1 o Surface, el híbrido de Microsoft. Después, según subraya, Gurdeep Pall, vicepresidente de Skype, llegarán a versiones anteriores de Windows y diferentes sistemas alternativos. El siguiente paso será la transcripción de mensajes escritos hasta en 40 idiomas.

Y otra actualización a destacar, en este caso para Mac, Skype para ordenadores Mac, que básicamente se centra en corregir errores y en echar mano al contraste de color que aparecía hasta ahora en los chats para favorecer la lectura sin esforzarse tanto.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s