Periodismo

Periodisme ciutadà / Periodismo ciudadano

Avui us volem presentar un projecte periodístic diferent i innovador: el periodisme ciutadà. A la seva web Periodismociudadano.com, aquest grup de joves periodistes descriu el seu projecte:

Periodisme Ciutadà és un observatori al voltant de tot el que passa a l’entorn del periodisme ciutadà, la participació dels lectors i el ciberactivisme a la xarxa. El nostre objectiu és col·laborar en la difusió d’aquest fenomen, així com en la formació i posada en marxa de noves iniciatives, per aquest motiu també col·laborem activament en cursos, tallers, congressos etc.

Periodisme Ciutadà és un lloc per al debat. Des estàs pàgines oferirem tota la informació i recursos que existeixen sobre periodisme ciutadà, notícies de mitjans ciutadans i blocs que tracten aquests temes. És un projecte obert a tots els que vulguin participar enviant notícies, enllaços, comentant, dialogant o debatent sobre aquesta nova forma de fer periodisme.

Som el punt de referència del Periodisme Ciutadà al món Hispà, tot i això alguns enllaços o pàgines estan en anglès, pel fet que el desenvolupament d’aquesta nova manera d’informar ha evolucionat més ràpid en el món angloparlant.

tuchogiusti.wordpress.com
tuchogiusti.wordpress.com

esp_ Hoy os queremos presentar un proyecto periodístico diferente e innovador: el periodismo ciudadano. En su web Periodismociudadano.com, este grupo de jóvenes periodistas describe su proyecto:

“Periodismo Ciudadano es un observatorio alrededor de todo lo que ocurre en el entorno del periodismo ciudadano, la participación de los lectores y el ciberactivismo en la red. Nuestro objetivo es colaborar en la difusión de este fenómeno, así como en la formación y puesta en marcha de nuevas iniciativas, de ahí que también colaboremos activamente en cursos, talleres, congresos etc.

Periodismo Ciudadano es un lugar para el debate. Desde estás páginas ofreceremos toda la información y recursos que existen sobre periodismo ciudadano, noticias de medios ciudadanos y blogs que tratan estos temas. Es un proyecto abierto a todos los que deseen participar enviando noticias, enlaces, comentando, dialogando o debatiendo sobre esta nueva forma de hacer periodismo.

Somos el punto de referencia del Periodismo Ciudadano en el mundo Hispano, a pesar de esto algunos enlaces o páginas están en Inglés, debido a que el desarrollo de esta nueva manera de informar ha evolucionado más rápido en el mundo angloparlante.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.