social media

Tendències 2015 / Tendencias 2015

Quines són les tendències pel 2015? Aquí teniu algunes idees que durant aquests propers 12 mesos ens acompanyaran al Social Media.

  1.  Augment, encara més, de l’ús del vídeo i per tant, de la xarxa social YouTube.
  2.  Desaparició lenta de Google+: coneixeu algú que la utilitzi realment com a xarxa social? Les apostes són que lentament aniran desapareixent i poco gent ho lamentarà.
  3. La revolució del mòbil i tot el tipus de material audiovisual pensat per aparells smartphones i per tant, en detriments d’ordenadors de sobretaula i portàtils.
  4. Increment de la publicitat social i el retargeting, és a dir, de la publicitat pensada individualment per cada usuari. Res serà gratuït, tot tindrà un cost econòmic i/o social.
  5. Increment de l’anàlitica web: si vols aconseguir més visites al teu web, has d’apostar per l’analítica web i revisar les dades.

http://videsyolivos.blogspot.com.es/2012/04/huerfanos-de-mingote.htmlesp_¿Cuáles son las tendencias para el 2015? Aquí tiene algunas ideas que durante estos próximos 12 meses nos acompañarán en el Social Media.

  1. Aumento, aún más, del uso del vídeo y por tanto, de la red social YouTube.
  2. Desaparición lenta de Google+: conoces a alguien que la utilice realmente como red social? Las apuestas son que lentamente irán desapareciendo y poco gente lo lamentará.
  3. La revolución del móvil y todo el tipo de material audiovisual pensado para aparatos smartphones y por tanto, en detrimentos de ordenadores de sobremesa y portátiles.
  4. Incremento de la publicidad social y el retargeting, es decir, de la publicidad pensada individualmente para cada usuario. Nada  será gratuito, aunque tendrá un coste económico y / o social.
  5. Incremento de la analítica web: si quieres conseguir más visitas a tu web, debes apostar por la analítica web y revisar los datos.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s