google

Coneixes Google Adwords Express? / ¿Conoces Google Adwords Express?

Google Adwords Express és un producte molt útil per a petits comerços que volen fer una campanya de publicitat a Google Adwords però desconeixen les característiques pròpies de Google Adwords. Google ha pensat en ells i els ofereix guanyar visibilitat aprofitant la geolocalització. Només cal donar-se d’alta al servei i el propi buscador s’encarrega de gestionar la campanya, l’empresa només ha de clicar el pressupost.

Com funciona?
Segons Google, crear un anunci és fàcil. Selecciones el públic, escrius tres linies sobre la teva empresa i configures el pressupost. Adwords Express administra la resta. No has d’escollir paraules clau ni fer un manteniment constant.

Casos d’èxit

esp_Google Adwords Express es un producto muy útil para pequeños comercios que quieren hacer una campaña de publicidad en Google Adwords pero desconocen las características propias de Google Adwords. Google ha pensado en ellos y les ofrece ganar visibilidad aprovechando la geolocalización. Sólo hay que darse de alta en el servicio y el propio buscador se encarga de gestionar la campaña, la empresa sólo tiene que pulsar el presupuesto.

Crear un anuncio es fácil. Selecciona tu público, escribe tres líneas sobre tu empresa y configura el presupuesto. AdWords Express administra automáticamente el lugar y el momento en que aparecen tus anuncios. No tienes que elegir palabras clave ni realizar un mantenimiento constante.

Casos de éxito

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.