audiovisual · web

Et regalo un famós pel teu aniversari / Te regalo un famoso por tu cumpleaños

Vols felicitar algú amb l’ajuda d’un famós? És més fàcil del que creus. Només cal que entris al web de Famous Friends i escollir el famosillo (s’entengui com a personatge públic popular). Aquests personatges s’ofereixen per gravar un vídeo felicitant a qui tu vulguis, a canvi d’un estipendi econòmic que varia segons el famós i la urgència de l’encàrrec.

Així, per exemple, pots demanar que el YouTuber Zorman Norman et feliciti en un vídeo per 20 euros si tens temps o si ho necessites més ràpid has d’afegir 10 euros més. O de la mateixa manera, “el Yoyasde Gran Hermano pot fer-ho per 5 o 7,5 euros. A la web podem trobar a molts exconcursants de Gran Hermano, a alguns YouTubers i fins i tot a parents de polítics com la neboda de l’expresident José María Aznar.

Un regal original si que és, no?

 

www.chistes21.com
http://www.chistes21.com

 

esp_ ¿Quieres felicitar a alguien con la ayuda de un famoso? Es más fácil de lo que crees. Sólo hace falta que entres en la web de Famous Friends y escoger al famosillo (entiéndase como personaje público popular). Estos personajes se ofrecen para grabar un video felicitando a quien tu quieras, a cambio de un estipendio económico que varía según el famoso y la urgencia del encargo.

Así, por ejemplo, puedes pedir que el YouTuber Zorman Norman te felicite en un vídeo por 20 euros o lo haga colándote en la lista de solicitudes por 10 euros más. O de la misma forma, “el Yoyas” de Gran Hermano puede hacerlo por 5 o 7,5 euros. En la web podemos encontrar a muchos exconcursantes de Gran Hermano, a algunos youtubers e incluso a parientes de políticos como la sobrina del expresidente José María Aznar.

Un regalo original si que es, ¿no?

Fuente: genbeta.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s