google

Serveis de Google / Servicios de Google

Avui us presentarem tres serveis de Google que pot ser ja coneixeu i que sempre va bé refrescar. Amb totes aquestes eines, Google treballa per oferir un millor servei al usuari.

 • Google Instant: aquest servei permet mostrar resultats a les cerques a mesura que s’escriu. Segons Google, “els usuaris teclegen lentament però llegeixen amb rapidesa. Generalment passen 300 mil·lisegons entre pulsacions de tecles, mentre que només triguem 30 mil·lisegons a fer un cop d’ull a una altra part de la página. Això vol dir que podem examinar els resultats mentre escrivim la cerca”. El seu objectiu és arribar al contingut correcte de manera més ràpida perquè no cal acabar d’escriure tot el terme de cerca, ni tan sols prémer el botó “Cerca” i a més també es poden veure les seves suggerències de cerques.  Principals beneficis:
  • Cerques més ràpides
  • Prediccions més intel·ligents
  • Resultats instantanis
 • Google Webmaster: és una eina de Google que permet als responsables de pàgines webs tenir accés a informació i eines per posicionar millor la seva pàgina web a les cerques de Google. Permet als administradors web tenir una mica més de control sobre els resultats de cerca de Google i de poder treure informació molt valuosa per millorar diversos aspectes dels seus llocs com la velocitat de càrrega, pàgines no trobades, errors, estadístiques… una eina indispensable si vols que Google indexi bé la teva pàgina. A més, també ofereix videos i formació pels webmasters. Els seus beneficis són molts, però bàsicament millorar el posicionament de la pàgina web.

 • Google Caffeine: sistema de rastreig d’informació de Google que busca la informació més ràpidament per després incorporar-la als seus índexs i que aparegui al seu cercador. El seu principal benefici és que les cerques són més ràpides.
http://www.chistes21.com/chiste/821_google
http://www.chistes21.com/chiste/821_google

 esp_ Hoy os presentaremos tres servicios de Google para ofrecer un mejor servicio al usuario.

 •  Google Instant: este servicio permite mostrar resultados en las búsquedas a medida que se escribe. Según Google, “los usuarios teclean lentamente pero leen con rapidez. Generalmente pasan 300 milisegundos entre pulsaciones de teclas, mientras que sólo tardamos 30 milisegundos a hacer un vistazo a otra parte de la página. Esto significa que podemos examinar los resultados mientras escribimos la búsqueda . Su objetivo es llegar al contenido correcto de manera más rápida porque no hay que terminar de escribir todo el término de búsqueda, ni siquiera pulsar el botón “Buscar” y además también se pueden ver sus sugerencias de búsquedas. Principales beneficios:
  • Búsquedas más rápidas
  • Predicciones más inteligentes
  • Resultados instantáneos
 • Google Webmaster: es una herramienta de Google que permite a los responsables de páginas webs tener acceso a información y herramientas para posicionar mejor en las búsquedas de Google. Permite a los webmasters tener un poco más de control sobre los resultados de búsqueda de Google y poder sacar información muy valiosa para mejorar diversos aspectos de sus puestos como la velocidad de carga, páginas no encontradas, errores, estadísticas una herramienta indispensable si quieres que Google indexe bien tu página. Además, también ofrece videos y formación para los webmasters. Sus beneficios son muchos, pero básicamente mejorar el posicionamiento de la página web. 
 • Google Caffeine: sistema de rastreo de información de Google que busca la información más rápidamente para después incorporarla a sus índices y que aparezca en su buscador. Su principal beneficio es que las búsquedas son más rápidas.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.