WEB 2.0

Més que un regal/ Algo + que un regalo

Aquest Nadal volem destacar la campanya de recollida de donatius d’Intermon OXFAM perquè s’han sumat a les postals virtuals. Et permeten escollir entre tres postals personalitzades amb el logo de la teva empresa i cada una de les postals té el donatiu destinat a tres matèries diferents: aigua, salut i educació.

El procés és molt senzill:

  1. Esculls la targeta que vols incloure a Regalar aigua, educació o salut.
  2. Intermon personalitza la targeta amb el logo de l’empresa, el nom i també la frase que l’empresa vulgui afegir a la targeta  i t’envien la versió online per email.
  3. Decideixes quina aportació vols que envien a famílies del Sudan, Moçambic i Guatemala.

Les targetes no tenen cap preu fix, sinó que es tracta d’una donació lliure que fa l’empresa.

Per exemple TARGETA AIGUA: Amb 33 € podem proporcionar 10 bidons d’aigua i contribuiràs a que 10 famílies del Sudan del Sud tinguin aigua potable neta i segura per beure, cuinar i rentar-se. Amb un donatiu de 500 euros estaràs acostant aigua potable a 150 famílies. Amb un donatiu de 1.000 euros estaràs acostant aigua potable a 300 famílies. Amb un donatiu de 1.500 euros estaràs acostant aigua potable a 450 famílies. Amb un donatiu de 3.000 euros canviaràs la vida de 900 famílies.

També es pot col·laborar amb targetes en paper, les tradicionals.Les targetes offline tenen una mida de 12x9cm.

aiguaeducaciosalutesp_ Esta Navidad queremos destacar la campaña de recogida de donativos de Intermon OXFAM porque se han sumado a las postales virtuales. Te permiten elegir entre tres postales personalizadas con el logo de tu empresa y cada una de las postales tiene el donativo destinado a tres materias diferentes: agua, salud y educación.

El proceso es muy sencillo:

  1. Escoges la tarjeta que quieres incluir á Regalar agua, educación o salud.
  2. Intermon personaliza la tarjeta con el logo de la empresa, el nombre y también la frase que la empresa quiera añadir a la tarjeta y te envían la versión online por email.
  3. Decides qué aportación quieres que envían a familias de Sudán, Mozambique y GuatemalaLas tarjetas no tienen ningún precio fijo, sino que se trata de una donación libre que hace la empresa.

    Por ejemplo TARJETA AGUA: Con 33 podemos proporcionar 10 bidones de agua y contribuirás a que 10 familias de Sudán del Sur tengan agua potable limpia y segura para beber, cocinar y lavarse. Con un donativo de 500 euros estarás acercando agua potable a 150 familias. Con un donativo de 1.000 euros estarás acercando agua potable a 300 familias. Con un donativo de 1.500 euros estarás acercando agua potable a 450 familias. Con un donativo de 3.000 euros cambiarás la vida de 900 familias.

    También se puede colaborar con tarjetas en papel, las tradicionals.Les tarjetas offline tienen un tamaño de 12x9cm.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s