Aplicacions · Gratis

Donatiu gratuit per a Creu Roja Internacional / Donativo gratis para Cruz Roja Internacional

Hope.ly és un nou escurçador d’enllaços creat per Bit.ly que permet fer donatius a Creu Roja Internacional gràcies un gegantesc banner el qual s’agrega a la part superior del lloc web al qual s’enllaça.

Hi ha molts escurçadors d’enllaços però aquesta acció social que et permet fer hope.ly ens permet fer un donatiu a aquesta organització internacional sense que ens suposi una despesa. A més, tenim la garantia de bit.ly.

Per cert, el banner de donatiu a la Creu Roja internacional també pot ser tancat si algú no ho vol veure. Tot el que ha de fer és donar clic a la creu que es mostra a la part superior dreta i llest.

61E06020.TIF

 

esp_Hope.ly es un nuevo acortador de enlaces creado por Bit.ly que permite hacer donativos a Cruz roja Internacional gracias un gigantesco banner el cual se agrega en la parte superior del sitio web al cual se enlaza.

Existen muchos acortadores de enlaces pero esta acción social que te permite hacer hope.ly nos permite hacer un donativo a esta organización internacional sin que nos suponga un gasto. Ademásm, enemos la garantía de Bit.ly.

Por cierto, el banner de donativo a la Cruz Roja internacional también puede ser cerrado si alguien no lo desea ver. Todo lo que debe hacer es dar clic en la cruz que se muestra en la parte superior derecha y listo.

Fuente: Compuadictos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.