Uncategorized

Un joc per fomentar la formació científica a les noies / Un juego para fomentar la formación científica en las chicas

Les facultats de les carreres que els anglosaxons anomenen STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) tenen més d’un 90% d’estudiants nois. Segons les estadístiques, quan a batxillerat ensenyen les facultats, les noies no mostren tant interès en aquests itineraris. Per què? Pot ser que des de ben petites se’ns hagi marcat els camins professionals que anys més tard escollirem.

Volem trencar aquests estereotips, ja des de la infància. Des de MiM Comunicació volem recomanar-vos un joc pensat per a noies però que incita les vocacions a  favor de la ciència. Roominate és un joc, és un complet set armable que incorpora elements de disseny i construcció. Aparentment és només una casa de nines però no, Roominate és més que això. Consta de parts que poden ser unides amb altres per formar pisos, parets i mobles, compta amb accessoris per decorar les habitacions però a més compta amb circuits i cables per armar completament el cablejat elèctric de la casa i controlar les llums o el ventilador.

Aquest set estimula capacitats de resolució de problemes, espaiat i motricitat fina; ensenya coneixements bàsics sobre circuits i electricitat; i fomenta la creativitat i la confiança en si mateix.

home-main

esp_ Las facultades de las carreras que los anglosajones llaman STEM (ciencia, tecnología, ingeniería y matemáticas) tienen más de un 90% de estudiantes chicos. Según las estadísticas, cuando bachillerato enseñan las facultades, las chicas no muestran tanto interés por estos itinerarios. ¿Por qué? Puede que desde muy pequeñas se nos haya marcado los caminos profesionales que años más tarde escogeremos.

Queremos romper estos estereotipos, ya desde la infancia. Desde MiM Comunicación queremos recomendaros un juego pensado para chicas pero que incita las vocaciones a favor de la ciencia. Roominate es un juego, es un completo set armable que incorpora elementos de diseño y construcción. Aparentemente es sólo una casa de muñecas pero no, Roominate es más que eso. Consta de partes que pueden ser ensambladas con otras para formar pisos, paredes y muebles, cuenta con accesorios para decorar las habitaciones pero además cuenta con circuitos y cables para armar completamente el cableado eléctrico de la casa y controlar las luces o el ventilador.

Este set estimula capacidades de resolución de problemas, espaciado y motricidad fina; enseña conocimientos básicos sobre circuitos y electricidad; y fomenta la creatividad y la confianza en sí mismo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.