Aplicacions · APP · i-Pad

Siri, el teu assistent personal / Siri, tu asistente personal

Segur que molts de vosaltres ja coneixeu l’assistent personal, Siri, una aplicació d’iOS d’Apple. Per tots aquells que encara no sabeu qui és, Siri és un assistent personal amb veu femenina que entén perfectament el que li diem i pot llegir els nostres missatges rebuts, crear una reunió amb el contacte que li diguem a la data i hora que vulguem, ens afegeix alarmes, realitza trucades, ens diu el resultat de l’últim partit de futbol del nostre equip preferit

A més, Siri interactua perfectament amb moltes aplicacions de l’iPhone: jocs, xarxes socials com Twitter i Facebook, pot buscar un restaurant d’un tipus de menjar en concret, redactar un correu electrònic, buscar informació sobre el temps, sobre els restaurants més a prop teu, les pel·lícules que fan al cinema, crear recordatoris, enviar un missatge, programar cites, crear una ruta al mapa, informar-te de la borsa, posar un temporitzador, i fins i tot pots preguntar-te en què et pot ajudar. Siri pot ser un amic i col·laborador que et pot fer la vida molt més fàcil i no haver d’escriure en el teclat.

Tot i que en principi només estava disponible en anglès, amb l’iOs 6, Siri va fer un pas endavant. Ara està disponible en més llengües, entre elles l’espanyol. Algunes de les llengües també incloses són el francès, l’italià i el xinès.

A part de la part lúdica, també és important exposar el paper que juga l’assistent en, per exemple, nens autistes. Un article al New York ho exposa.

Vosaltres l’utilitzeu?

http://iphoneosx.com/un-poco-de-humor-con-siri/
http://iphoneosx.com/un-poco-de-humor-con-siri/

esp_Seguro que muchos de vosotros ya conocéis el asistente personal, Siri una aplicación de iOS de Apple. Para todos aquellos que aún no saben quién es, Siri es un asistente personal con voz femenina que entiende perfectamente lo que le decimos y puede leer nuestros mensajes recibidos, crear una reunión con el contacto que le digamos a la fecha y hora que queramos, nos añade alarmas, realiza llamadas, nos dice el resultado del último partido de fútbol de nuestro equipo favorito …

Además, Siri interactúa perfectamente con muchas aplicaciones del iPhone: juegos, redes sociales como Twitter y Facebook, puede buscar un restaurante de un tipo de comida en concreto, redactar un correo electrónico, buscar información sobre el tiempo, sobre los restaurantes más cerca de ti, las películas que hacen el cine, crear recordatorios, enviar un mensaje, programar citas, crear una ruta en el mapa, informarte de la bolsa, poner un temporizador, e incluso puedes preguntarte en que te puede ayudar. Siri puede ser un amigo y colaborador que te puede hacer la vida mucho más fácil y no tener que escribir en el teclado.

Aunque en principio sólo estaba disponible en inglés, con el iOs 6, Siri dio un paso adelante. Ahora está disponible en más lenguas, entre ellas el español. Algunas de las lenguas también incluidas son el francés, el italiano y el chino.

Aparte de la parte lúdica, también es importante exponer el papel que juega el asistente en, por ejemplo, niños autistas. Un artículo en el New York lo explica con detalle.

¿Qué os parece?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s