Community Manager · Gratis

Com retocar PDFs des de Windows / Cómo retocar PDFs desde Windows

PDF converter és un nou programa per a Windows que et permet convertir tota mena d’arxius a PDF. PDF converter suporta formats DOC, DOCX, XLS, JPG, TIFF, HTML, BMP, PNG, EPUB, XPS, EPS, etc.

El gran avantatge d’utilitzar PDF converter és que també podràs exportar els arxius pdf a altres formats. Si estàs interessat en editar un arxiu pdf el pots convertir a DOC o XLS per després editar-lo. És important destacar que aquest programa és totalment gratuït i no t’has de preocupar perquè el programa et demani adquirir una versió molt més completa.

xuantarazon

esp_ PDF converter es un nuevo programa para Windows que te permite convertir toda clase de archivos a PDF. PDF converter soporta formatos DOC, DOCX, XLS, JPG, TIFF, HTML, BMP, PNG, EPUB, XPS, EPS, etc.

La gran ventaja de utilizar PDF converter es que también podrás exportar los archivos pdf a otros formatos. Si estas interesado en editar un archivo pdf lo puedes convertir a DOC o XLS para luego editarlo..Es importante destacar que este programa es totalmente gratis sin que tengas que preocuparte con que con el pasar del tiempo el programa te pida adquirir una versión mucho mas completa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.