Facebook · social media

Saps què és el click-baiting? / ¿Sabes qué es el click-baiting?

Sempre l’estaven ignorant, però al final els va donar una lliçó“, No t’imagines el que vas a veure“, Saps qui és el famós que s’amaga darrere ” segur que has vist algunes d’aquestes frases en el teu timeline de Facebook. Recentment s’han posat molt de moda. Es tracta d’una pràctica habitual per promocionar una informació. Es proposa un titular amb ganxo que anima el lector a fer clic, de vegades escrits amb majúscules, ningú sap quin és l’autor de l’enllaç i després s’ofereix una informació sense gaire substància o bé, es reenviarà a l’usuari a una pàgina que requereix pagament, inscripció o és part d’una sèrie de pàgines per ajudar a impulsar pàgines vistes del lloc. Aquest fenomen s’anomena clickbaiting.

A més, Facebook començarà a penalitzar els continguts impulsats per clickbaiting, ja que una enquesta a demostrat que els usuaris prefereixen titulars i actualitzacions que sàpiguen qui és l’autor i que es van a trobar.

 

http://www.tumblr.com/search/goodgamers
http://www.tumblr.com/search/goodgamers

esp_” Siempre la estaban ignorando, pero al final les dió una lección”, “No te imaginas lo que vas a ver”, “Sabes quien es el famoso que se esconden tras…” seguro que has visto algunas de estas frases en tu timeline de Facebook. Recientemente se han puesto muy de moda. Se trata de una práctica habitual para promocionar una información. Se propone un titular con gancho que anima al lector a hacer click, a veces escritos con mayúsculas, nadie sabe quin es el autor del link, y despues se ofrece una información sin mucha sustancia o reenviará al usuario a una página que requiere pago, inscripción, o es parte de una serie de páginas para ayudar a impulsar páginas vistas del sitio.. Este fenómeno se llama click-baiting.

Además, Facebook empezará a penalizar los contenidos impulsados por click-baiting, ya que una encuesta a demostrado que los usuarios prefieren titulares y actualizaciones que sepan quien es el autor y que se van a encontrar.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s