wordpress

Nous canvis a WordPress / Nuevos cambios en WordPress

La plataforma de blogs WordPress presenta nous canvis a nivell de disseny. Tots aquells que gestioneu blogs a través d’aquesta plataforma heu notat que Els meus llocsun nou aspecte a nivell gràfic i a la vegada, la pàgina és molt més ràpida i potent.

WordPress ha potenciat que el gestor de blogs es pugui dirigir directament als missatges o a les pàgines d’un blog WordPress, sense passar per l’escriptori, així com accedir directamente a les estadístiques. També és ara més fàcil i visual crear nous llocs i d’altres opcions d’ús compartir. La nova pàgina Els meus llocs és el resultat dels esforços de WordPress.com per oferir un servei més ràpid i més fàcil d’usar des de qualsevol dispositiu. A més, anuncien més canvis properament. A sota trobareu una imatge de l’abans i del després.

beforeafteresp_La plataforma de blogs WordPress presenta nuevos cambios a nivel de diseño. Todos aquellos que gestionen blogs a través de esta plataforma ha notado que Mis sitios tiene un nuevo aspecto a nivel gráfico ya la vez, la página es mucho más rápida y potente.

WordPress ha potenciado que el gestor de blogs pueda dirigirse directamente a los mensajes o en las páginas de un blog WordPress, sin pasar por el escritorio, así como acceder directamente a las estadísticas. También es ahora más fácil y visual crear nuevos lugares y otras opciones de uso compartir. La nueva página Mis sitios es el resultado de los esfuerzos de WordPress.com para ofrecer un servicio más rápido y más fácil de usar desde cualquier dispositivo. Además, anuncian más cambios próximamente. Arriba encontrará una imagen del antes y del después.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.