Aplicacions · Marqueting · Publicitat · web · WEB 2.0

Escurçador d’enllaços amb aplicacions molt pràctiques / Acortador de enlaces con aplicaciones muy prácticas

Puki.me és un escurçador d’enllaços que et permet no només comprimir els enllaços llargs, sinó també redirigir el trànsit cap a un determinat lloc web, blog o landing page. Aquesta aplicació té un botó d’opcions avançades on hi ha opcions interessants com àlies personalitzat, protegir amb contrasenya, descripció i geotargeting.

El “àlies personalitzat” permet crear un enllaç que contingui una paraula clave.La opció de “protegir amb contrasenya” permet blindar l’enllaç. perquè només un grup selecte de persones pugui tenir accés a la informació que comparteixis. L’opció de “Descripció” et permet escriure alguna cosa que et permeti identificar el contingut de l’enllaç. Finalment, l’opció de “Geotargeting” et permet segmentar i redirigir el trànsit a un destí determinat.

Com veus, és molt complet T’animes a utilitzar-lo?

www.edisss.com
http://www.edisss.com

esp._ Puki.me es un acortador de enlaces que te permite no solo comprimir los enlaces largos, sino también redirigir el tráfico hacia un determinado sitio web, blog o landing page. Esta aplicación tiene un botón de opciones avanzadas donde hay opciones interesantes como alias personalizado, proteger con contraseña, descripción y geotargeting.

El “alias personalizado“ permite crear un enlace que contenga una palabra clave.La opción de “proteger con contraseña” permite blindar el enlace. para que sólo un grupo selecto de personas pueda tener acceso a la información que compartas. La opción de “Descripción” te permite escribir algo que te permita identificar el contenido del enlace. Finalmente, la opción de “Geotargeting” te permite segmentar y redirigir el trafico a un destino determinado.

Como ves, es muy completo ¿Te animas a utilizarlo?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.