Twitter

Twitter permet compartir audio / Twitter permite compartir audio

Una de les darreres novetats de la xarxa de l’ocell blau és la incorporació que l’usuari pugui escoltar àudio mentre navega per la xarxa. L’objectiu és que sigui més senzill i ràpid poder escoltar música, notícies o qualsevol tipus de missatge a través de la xarxa social. Aquesta nova tecnologia, que l’han anomenat Twitter Audio Card, ha estat creada amb la col·laboració de SoundCloud, el servei per compartir peces d’àudio a la web, segons ha anunciat Twitter al seu blog.

Actualment, el servei es troba en fase de proves, i només poden adjuntar àudios els col·laboradors. Però els impulsors tenen la intenció d’ampliar-lo als seus 200 milions usuaris al més aviat possible. En un principi, aquests podran adjuntar àudio als seus missatges de text sense haver de sortir del seu perfil ni d’enllaçar amb altres webs.

http://www.risasinmas.com/chistes-cortos-twitter/
http://www.risasinmas.com/chistes-cortos-twitter/

 

esp_ Una de las últimas novedades de la red del pájaro azul es la incorporación que el usuario pueda escuchar audio mientras navega por la red. El objetivo es que sea más sencillo y rápido poder escuchar música, noticias o cualquier tipo de mensaje a través de la red social. Esta nueva tecnología, que la han llamado Twitter Audio Card, fue creado con la colaboración de SoundCloud, el servicio para compartir piezas de audio en la web, según anunció Twitter en su blog.

Actualmente, el servicio se encuentra en fase de pruebas, y sólo pueden adjuntar audios los colaboradores. Pero los impulsores tienen la intención de ampliarlo a sus 200 millones usuarios lo antes posible. En un principio, estos podrán adjuntar audio a sus mensajes de texto sin tener que salir de su perfil ni de enlazar con otras webs.

Fuente: 324.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.