Aplicacions · APP · audiovisual · Imatges · Seguridad

Com protegir l’enviament de fotos/ Como proteger el envio de fotos

Ets un amant de la seguretat? Yovo és una aplicació per iOS que et permet protegir les teves imatges de la vista de persones no autorizades. Aquesta eina aplica una sèrie de filtres a la imatge que la fan visible únicament a la persona a qui la enviis. Si algú prop del teu amic decideix fer una foto de la teva imatge, el filtre de Yovo actua, protegint així la foto que li vas enviar.

Aquesta app dóna la sensació que sigui per a persones paranoiques de la seguretat informàtica. No obstant això, ningú pot negar que li agrada mantenir fora de perill la seva informació, tot i que sigui una foto en grup. T’animes a instal·larte-la?

www.cuantarazon.com
http://www.cuantarazon.com

esp.- ¿Eres un amante de la seguridad? Yovo es una aplicación para iOS que te permite proteger tus imágenes de la vista de personas no autorizadas.Esta herramienta aplica una serie de filtros a la imagen que la hacen visible únicamente a la persona a quien se la envies. Si alguien cerca de tu amigo decide tomar una foto de tu imagen, el filtro de Yovo actuara, protegiendo así la foto que enviaste.

Esta app da la sensación de que sea para personas paranoicas de la seguridad informática. Sin embargo, nadie puede negar que le gusta mantener a salvo su información, aun y cuando sea una foto en grupo. ¿Te animas a instalártela?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s