comunicacio · empleo · organización · trabajo · YouTube

Descubreix youtubers i ajuda’ls a trobar feina / Decubre toutubers y ayúdales a encontrar trabajo

¿Recordeu Grinbuzz? És la web solidaria que ens permet apadrinar un nen gratis a través de la visualització de vídeos. Doncs ara els nostres amics fan un pas endavant.

Grinbuzz, recolzat per Fundació Telefónica, porta a terme “Descobreix YouTubers”, una iniciativa per donar a conèixer a una cantera de YouTubers i potenciar l’autoocupació en mitjans digitals. Durant tot un mes, 60 joves YouTubers de tot Espanya compartiran, cada dia en exclusiva, un dels vídeos del seu canal amb els més de 65.000 usuaris de Grinbuzz. Amb això, busquem un objectiu doble: donar suport als YouTubers amb menys subscriptors, donant-los a conèixer a través de Grinbuzz i donar-los suport en el seu camí cap a l’autoocupació en mitjans digitals (#EmpleabilidadDigital) i, al mateix temps, batre un nou rècord, aconseguint cobrir 250 quotes d’apadrinament en un sol mes amb aquests visionats.

Des MIM COMUNICACIÓ donem suport a aquesta iniciativa. Ens ajudeu a portar-la a bon terme?

humor-grafico-viñeta-graciosa-chico-chica-tomando-algo-juntos-hablando-porr-whatsapp

esp._ ¿Os acordáis de Grinbuzz?Es la web solidaria que nos permite apadrinar a un niño gratis a través de la visualización de videos. Pues ahora nuestros amigos dan un paso adelante.

Grinbuzz, apoyado por Fundación Telefónica, va a llevar a cabo “Descubre Youtubers“, una iniciativa para dar a conocer a una cantera de youtubers y potenciar el autoempleo en medios digitales. Durante todo un mes, 60 jóvenes youtubers de toda España compartirán, cada día en exclusiva, uno de los vídeos de su canal con los más de 65.000 usuarios de Grinbuzz. Con ello, buscamos un objetivo doble: apoyar a los youtubers con menos suscriptores, dándolos a conocer a través de Grinbuzz y apoyarles en su camino hacia el autoempleo en medios digitales (#EmpleabilidadDigital) y, al mismo tiempo, batir un nuevo récord, logrando cubrir 250 cuotas de apadrinamiento en un solo mes con estos visionados.

Desde MIM COMUNICACIÓ apoyamos esta iniciativa. ¿Nos ayudáis a llevarla a buen término?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.