Marqueting · videos

Què t’aporta el videomàrqueting? / ¿Qué te aporta el videomarketing?

El videomàrqueting és l’ús del video amb la finalitat de promocionar un producte o servei i així aconseguir els objectius de la campaña de comunicació y/o màrqueting. Per què utilitzar videos? El teu públic té temps de veure’ls?

 • En primer lloc, el video és més “fàcil i senzill” de digerir que un text, per tant, és un contingut eficaç per captar usuaris i generar engagement.
 • En segon lloc, té més avantatges SEO, ja que Google adora els videos i per tant, les cerques de videos tenen més prioritats que les cerques de pàgines.
 • En tercer lloc, segons un estudi Wharton Research Center, sembla que retenim més la informació visual, que no textual.

Després de tot procediment de crear un video, com senyala David Marchuet, “gravar i muntar productes audiovisuals és la meitat de la feina a l’hora de publicitar i fer màrqueting, l’altre part de la feina consisteix a optimitzar els vídeos perquè tinguin una major oportunitat de ser trobat pel motor de cerca de YouTube“. Com aconseguir-ho?

 • Publica els teus vídeos de YouTube en la teva pàgina d’empresa en Facebook
 • Insereix vídeos de YouTube a la teva web d’empresa
 • Les etiquetes són les teves aliades: has de ser creatiu i imaginar les paraules del teu mercat objectiu que s’escriuran en el motor de cerca
 • Permet que la gent incrusti el video
http://www.marketingdirecto.com/especiales/recopilatorios-2012-tendencias-2013/las-mejores-vinetas-de-marketing-y-publicidad-que-nos-deja-este-2012/attachment/chiste-345x350/
http://www.marketingdirecto.com/especiales/recopilatorios-2012-tendencias-2013/las-mejores-vinetas-de-marketing-y-publicidad-que-nos-deja-este-2012/attachment/chiste-345×350/

esp_ El videomàrqueting es el uso del video con el fin de promocionar un producto o servicio y así conseguir los objetivos de la campaña de comunicación y / o marketing. ¿Por qué utilizar videos? Tu público tiene tiempo de verlos?

 • En primer lugar, el video es más “fácil y sencillo” de digerir que un texto, por tanto, es un contenido eficaz para captar usuarios y generar engagement.
 • En segundo lugar, tiene más ventajas SEO, ya que Google adora los videos y por tanto, las búsquedas de videos tienen más prioridades que las búsquedas de páginas.
 • En tercer lugar, según un estudio Wharton Research Center, parece que retenemos más la información visual, que no textual.

Después de todo procedimiento de crear un video, como señala David Marchuet, grabar y montar productos audiovisuales es la mitad del trabajo a la hora de publicitar y hacer marketing, la otra parte del trabajo consiste en optimizar los vídeos para que tengan una mayor oportunidad de ser encontrado por el motor de búsqueda de YouTube . Cómo conseguirlo?

 • Publica tus videos de YouTube en tu página de empresa en Facebook
 • Insertar vídeos de YouTube en tu web de empresa
 • Las etiquetas son tus aliadas: debes ser creativo e imaginar las palabras de tu mercado objetivo que se escribirán en el motor de búsqueda 
 • Permite que la gente incrustar el vídeo
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s