google

Google i el servei de videoxat mèdic / Google y el servicio de videochat médico

Google no deixa escapar una oportunitat de negoci.El cercador ha detectat que molts dels usuaris que entren en el seu servei busquen malalties, símptomes Internet ofereix un ampli ventall d’informació, però l’usuari té dubtes: és informació verídica i professional? Per això Google està provant la possibilitat de consultar en aquest mateix moment amb un doctor en medicina, a través de vídeo xat. Google va confirmar a Engadget que estan duent a terme proves, amb un nombre d’usuaris limitats, sobre un nou servei de consultes amb metges a través de vídeo xats.

El servei apareixerà com una nova opció en les cerques de Google. Per exemple, expliquen a Gizmodo, quan una persona busqui a Google a través d’un dispositiu Google «mal de genoll», apareixerà una opció una petita bombolla de text amb icona de cambra amb el missatge «Parli amb un metge ara».

En fer clic a aquesta «bombolla» es podrà connectar amb un metge que donarà més consells. «Quan l’usuari estigui buscant informació bàsica de salut-de condicions com insomni o intoxicació alimentària-, la nostra meta és proveir amb la informació més útil disponible. Estem provant aquesta nova funció per veure si és útil a la gent », ha dit un portaveu de Google a Gizmodo.

Aquesta funció estaria dins d’Helpouts, un “marketplaceon els experts en temes podran cobrar per oferir classes i videoxats.

http://www.chistes21.com/chistes/medicos/
http://www.chistes21.com/chistes/medicos/

esp_Google no deja escapar una oportunidad de negocio.El buscador ha detectado que muchos de los usuarios que entran en su servicio buscan enfermedades, síntomas… Internet ofrece un amplio abanico de información, pero el usuario tiene dudas: es información verídica y profesional? Por eso Google está probando la posibilidad de consultar en ese mismo momento con un doctor en medicina, a través de vídeo chat. Google confirmó a Engadget que están llevando a cabo pruebas, con un número de usuarios limitados, sobre un nuevo servicio de consultas con médicos a través de vídeo chats.

El servicio va a aparecer como una nueva opción en las búsquedas de Google. Por ejemplo, explican en Gizmodo, cuando una persona busque en Google a través de un dispositivo Google «dolor de rodilla», aparecerá una opción una pequeña burbuja de texto con icono de cámara con el mensaje «Hable con un médico ahora».

Al hacer clic en esa «burbuja» se podrá conectar con un médico que dará mayores consejos. «Cuando el usuario esté buscando información básica de salud —de condiciones como insomnio o intoxicación alimentaria—, nuestra meta es proveerle con la información más útil disponible. Estamos probando esta nueva función para ver si es útil a la gente», ha dicho un portavoz de Google a Gizmodo.

Esta función estaría dentro de Helpouts, un «marketplace» dónde los expertos en temas podrán cobrar por ofrecer clases y videochats.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.