Uncategorized

Indemnitzacions de companyies aèries / Indemnizaciones de compañías aéreas

Has patit algun retard o cancel·lació del teu vol? Saps que pots demanar una indemnització? Aquestes situacions estan cobertes per compensacions econòmiques de fins a 600 euros, segons la legislació europea. Les companyies aèries s’estalvien més de 400 milions d’euros en indemnitzacions que els passatgers hem de deixat de gestionar ja per desconeixement com per mandra.

Us presentem Refund.me, plataforma espaldada per un equip d’experts en legislació aèria i compta amb el suport de diverses organitzacions de consumidors europees. Les consultes són gratuïtes, però si l’usuari decideix gestionar la reclamació a través d’aquesta web ha de saber que haurà d’abonar una comissió del 25% més IVA de la indemnització que rebi. En cas que no se li concedeixi compensació econòmica no haurà d’abonar res.

www.elcontentcurator.com
http://www.elcontentcurator.com

esp._ ¿Has sufrido algún retraso o cancelación de tu vuelo? ¿Sabes que puedes pedir una indemnización? Estas situaciones están cubiertas por compensaciones económicas de hasta 600 euros, según la legislación europea. Las compañías aéreas se ahorran más de 400 millones de euros en indemnizaciones que los pasajeros hemos de jado de gestionar ya por desconocimiento como por pereza.

Os presentamos Refund.me, plataforma espaldada por un equipo de expertos en legislación aérea y cuenta con el apoyo de diversas organizaciones de consumidores europeas. Las consultas son gratuitas, pero si el usuario decide gestionar la reclamación a través de esta web debe saber que tendrá que abonar una comisión del 25% más IVA de la indemnización que reciba. En caso de que no se le conceda compensación económica no tendrá que abonar nada.

Fuente: PCACTUAL

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.