social media

Nova xarxa social musical: Muaaka! / Nueva red social musical: Muaaka!

Muaaka! és la nova xarxa social musical a Espanya. Gràcies a La criatura creativa coneixem aquesta xarxa social que preten “musicalitzar la vida dels internautes” per a que s’experssin, es comuniquin i es coneguin a través de la música. La idea és combinar música i amics, creant una nova forma de comunicar-se a través de les cançons i els cantants.

Muaaka! compta amb diverses funcionalitats, com “La pista de ball” on els muaakeros pot interactuar de forma espontània amb vídeos musicals, fotos, enllaços i comentaris, un gran catàleg de vídeos musicals gràcies a Youtube i actualitzat amb la informació de Last.fm, 1 Cercador d’Artistes i d’usuaris Però una de les coses que més m’agraden és l’agenda de concerts a la que no només t’informen dels esdeveniments musicals, sinó que també permet apuntar-se a ells i buscar acompanyants per portar la interacció dels usuaris del món online al offline.

Muaaka02

esp_ Muaaka! es la nueva red social musical en España. Gracias a La criatura creativa conocemos esta nueva plataforma social que pretende “musicalizar la vida de los internautas” para que se expresen, se comuniquen y se conozcan a través de la música. Así, la idea es combinar música y amigos, creando una nueva forma de comunicarse a través de las canciones y los cantantes.

Muaaka! cuenta con varias funcionalidades, como “La pista de baile” donde los muaakeros puede interactuar de forma espontánea con vídeos musicales, fotos, enlaces y comentarios, un gran catálogo de vídeos musicales gracias a Youtube y actualizado con la información de Last.fm, un Buscador de Artistas y de usuarios… Pero una de las cosas que más me gustan es la agenda de conciertos en la que no sólo te informan de los eventos musicales, sino que también permite apuntarse a ellos y buscar acompañantes para llevar la interacción de los usuarios del mundo online al offline.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.