Whatsapp

Últims canvis a Whatsapp/ Últimos cambios en Whatsapp

Després de poder desconnectar la última hora de connexió, el rei de la missatgeria instantànea, Whatsapp, incorpora més novetats. De moment, aquestes novetats estan disponibles a la versió Beta, però properament s’aniran incorporant a l’aplicació.

Aquests primers canvis tenen a veure amb els grups. En primer lloc tenim la inclusió del doble tick per als missatges. Ens apareixerà quan tots els components d’un grup hagin rebut el missatge. Si algun d’ells no ho rep per tenir el telèfon apagat o no tenir connexió, només ens apareixerà un tick. La segona funcionalitat ens permet sortir d’un grup però, al contrari que abans, no ho eliminarem. Això vol dir que encara que ja no estiguem en aquest grup, podrem veure les converses que vam tenir abans de sortir. Molt útil per consultar algun missatge que ens interessi per exemple.

La tercera gran novetat d’aquesta versió de WhatsApp té a veure amb l’apartat d’enviar fotografies. Fins ara només podíem seleccionar una o diverses imatges i enviar-les de forma normal. Ara també es pot editar la imatge de manera bàsica i afegir comentaris.

http://www.imagenestotal.com/imagenes-para-whatsapp-de-chistes/
http://www.imagenestotal.com/imagenes-para-whatsapp-de-chistes/

esp_ Después de poder desconectar la última hora de conexión, el rey de la mensajería instantánea, Whatsapp, incorpora más novedades. De momento, estas novedades están disponibles en la versión Beta, pero próximamente se irán incorporando a la aplicación.

Estos primeros cambios tienen que ver con los grupos. En primer lugar tenemos la inclusión del doble tick para los mensajes. Nos aparecerá cuando todos los componentes de un grupo hayan recibido el mensaje. Si alguno de ellos no lo recibe por tener el teléfono apagado o no tener conexión, sólo nos aparecerá un tick. La segunda funcionalidad nos permite salir de un grupo pero, al contrario que antes, no lo eliminaremos. Esto quiere decir que aunque ya no estemos en este grupo, podremos ver las conversaciones que tuvimos antes de salir. Muy útil para consultar algún mensaje que nos interese por ejemplo.

La tercera gran novedad de esta versión de WhatsApp tiene que ver con el apartado de enviar fotografías. Hasta ahora sólo podíamos seleccionar una o varias imágenes y enviarlas de forma normal. Ahora también se puede editar la imagen de forma básica y añadir comentarios.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.