Periodismo

Informe Anual de la Profesión Periodística 2014

Un any més, la Asociación de la Prensa de Madrid (APM) impulsa una enquesta per conèixer la situació dels periodistes i en demana la col·laboració.  Aquest és el missatge:

Des del Col·legi de Periodistes de Catalunya us animem a participar en aquesta enquesta que impulsa la Asociación de la Prensa de Madrid (APM), amb la col·laboració de la Federación de Asociaciones de Periodistas de España, el Col·legi de Periodistes i el Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC). Aquesta enquesta serà la base de l’ Informe Anual de la Professió Periodística 2014. L’informe s’edita des del ‘any 2004 i és la publicació de referència per conèixer la situació dels periodistes al conjunt de l’Estat Espanyol.

Aquesta enquesta la realitzen professionals de la investigació de mercats ODEC entre els periodistes associats, prop d’uns 20.000.

Per contestar l’enquesta has de fer servir aquest enllaç, que cal copiar i posar-lo al vostre navegador:

 http://www2.complet.es/engine/P139318NWCF

Els periodistes que hi participeu, rebreu en format PDF l’informe 2014 un cop editat.

Us animeu?

http://servicios.educarm.es/admin/historicoSeccionWebPublica.php?aplicacion=LATIN_Y_GRIEGO&web=134&ar=1021&sec=3333&liferay=1&zona=EDUCARM
http://servicios.educarm.es/admin/historicoSeccionWebPublica.php?aplicacion=LATIN_Y_GRIEGO&web=134&ar=1021&sec=3333&liferay=1&zona=EDUCARM

esp_ Un año más, la Asociación de la Prensa de Madrid (APM) impulsa una encuesta para conocer la situación de los periodistas y pide su colaboración. Este es el mensaje:

Desde el Colegio de Periodistas de Cataluña os animamos a participar en esta encuesta que impulsa la Asociación de la Prensa de Madrid (APM), con la colaboración de la Federación de Asociaciones de Periodistas de España, el Colegio de Periodistas y el Sindicato de Periodistas de Cataluña (SPC). Esta encuesta será la base del Informe Anual de la Profesión Periodística 2014 El informe se edita desde el año 2004 y es la publicación de referencia para conocer la situación de los periodistas en el conjunto del Estado Español.

Esta encuesta la realizan profesionales de la investigación de mercados ODEC entre los periodistas asociados, cerca de unos 20.000.

Para contestar la encuesta tienes que usar este enlace, que hay que copiar y ponerlo en su navegador:


 http://www2.complet.es/engine/P139318NWCF

Los periodistas que participéis, recibirá en formato PDF el informe 2014 una vez editado.

Os animáis?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.