Aplicacions · APP

Aplicacions imprescindibles per estar organitzat / Aplicaciones imprescindibles para estar organizado

Gràcies als smartphones, tauletes i ordinadors portàtils, Podem estar connectats les 24 hores del dia a Internet i per tant, utilitzar aplicacions que ens facilitin la nostra organització diària. Quines són les aplicacions imprescindibles per estar organitzat?

  • Evernote: aplicació intuïtiva i fàcil d’usar que t’ajuda a recordar totes les teves tasques en tots els dispositius que utilitzis. Et permet prendre notes, fotos, crear llistes de deures, escanejar, i gravar notes de veu. La seva funcionalitat més important és que està estructurada de manera que trobes amb un clic tot el que has anat apuntant.
  • Tripit: aplicació imprescindible per a organitzar l’agenda, la logística, i els imprevistos de l’últim minut. Aquesta app aconsegueix que ho tinguis tot controlat des de la seva plataforma. Després introduir tot has d’enviar un correu electrònic amb la confirmació del teu vol a plans@tripit.com, obtens un itinerari diari detallat de viatge. Així et centres on vas i no en com arribes.
  • Uberconference: aplicació és una de les apps més recomanades i ofertes per realitzar conferències amb l’estranger. Cada membre comença a rodar amb conferències de cinc minuts però si et portes i promociones l’aplicació en xarxes socials et recompensant fins permetre conferència de 17 com a màxim.
  • Scanner Pro:  aplicació que et permet escanejar qualsevol document des del teu iphone o ipad, així pots tenir qualsevol informació arxivada al moment
  • Dropbox: aplicació que et permet pujar documents, fotos i vídeos al núvol i tenir-los accessibles des de qualsevol dispositiu. Normalment s’està utilitzant per a l’ordinador portàtil i de sobretaula que tenim a casa, però també està disponible per a smartphones.

 

http://www.chistes21.com/chiste/11818_redes-sociales
http://www.chistes21.com/chiste/11818_redes-sociales

esp_ Gracias a los smartphones, tabletas y ordenadores portátiles, podem estar conectados las 24 horas del dia a Internet y por tanto, utilitzar aplicaciones que nos faciliten nuestra organización diaria. ¿Cuáles son las aplicaciones imprescindibles para estar organizado?

  • Evernote: aplicación intuitiva y fácil de usar que te ayuda a recordar todas tus tareas en todos los dispositivos que utilices. Te permite tomar notas, fotos, crear listas de deberes, escanear, y grabar notas de voz. Su funcionalidad más importante es que está estructurada de tal manera que encuentras con un click todo lo que has ido apuntando.
  • Tripit: aplicación imprescindible para organizar la agenda, la logística, y los imprevistos del último minuto. Esta app consigue que lo tengas todo controlado desde su plataforma. Tras introducirlo todo tienes que enviar un correo electrónico con la confirmación de tu vuelo a plans@tripit.com, obtienes un itinerario diario detallado de tu viaje. Así te centras en dónde vas y no en cómo llegas.
  • Uberconference: aplicación es una de las apps más recomendadas y baratas para realizar conferencias con el estrangero. Cada miembro comienza a rodar con conferencias de cinco minutos pero si te portas bien y promocionas la aplicación en redes sociales te van recompensando hasta permitirte conferencia de 17 como máximo.
  • Scanner Pro: aplicación que te permite escanear cualquier documento desde tu iphone o ipad, así puedes tener cualquier información archivada al momento.
  • Dropbox: aplicación que te permite subir documentos, fotos y vídeos a la nube y tenerlos accesibles desde cualquier dispositivo. Normalmente se está utilizando para el ordenador portátil y de sobremesa que tenemos en casa, pero también está disponible para smartphones.

Fuente: www.entresocios.es

Anuncis

3 thoughts on “Aplicacions imprescindibles per estar organitzat / Aplicaciones imprescindibles para estar organizado

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s