iPhone

Novetats / Novedades de iPhone 6

Avui ens fem ressó del llançament del nou producte d’Apple, l’iPhone 6. Quines avantatges té davant les anteriors versions? Cal fer la inversió i comprar el nou model?

 • l’iPhone 6 0.7 polzades més que les 4 polzades de l’iPhone 5S.
 • També augmenta la resolució i la densitat, amb 1334 × 750 píxels i 326 píxels per polzada, que suposadament és la màxima densitat que l’ull humà pot captar, segons Apple.
 • A més, l’iPhone 6 afegeix una nova característica: pantalla “ionitzada”, sent més resistent als cops i esgarrapades, sumant-les vores arrodonides i un millor adherència.
 • Però que sigui més gran no significa un major gruix, ja que una de les coses de les que Apple està orgullós és dels 6,9 mm de gruix del iPhone 6 (fent-lo més gran en polzades però més prim, amb respecte al 5S).
 • Pel que fa a maquinari, l’iPhone 6 compta amb un nou processador de A8 de 64 bits, un 25% més ràpid del seu predecessor. El xip de gràfics és 50% més veloç que l’A7.
 • Si ens anem a la bateria, d’acord amb Apple, l’iPhone 6 dura 40% més enfront del 5S.
 • Pel que fa a la càmera, es queda amb 8 megapíxels, igual que el 5S i fins i tot que el 4S. Però Apple revela que ara utilitza un sensor amb píxels més grans, el que resulta en imatges més fines i de major qualitat.

  Font: computerhoy.com

medicina

 esp_ Hoy nos hacemos eco del lanzamiento del nuevo producto de Apple, el iPhone 6. Que ventajes tiene ante las otras versiones? Es necesario hacer una inversión y comprar el nuevo modelo? 

 • el iPhone 6 tiene 0.7 pulgadas más que las 4 pulgadas del iPhone 5S, un smartphone al que algunos comparaban con móviles de gamas medias por este detalle. Pero lo que también aumenta es la resolución y la densidad, con 1334 × 750 píxeles y 326 píxeles por pulgada, que supuestamente es la máxima densidad que el ojo humano puede captar, según Apple.
 • Además, el iPhone 6 añade una nueva característica: pantalla “ionizada”, siendo más resistente a los golpes y arañazos, sumándole los bordes redondeados y un mejor agarre.
 • Pero que sea más grande no significa un mayor grosor, pues una de las cosas de las que Apple está orgulloso es los 6,9 mm de grosor del iPhone 6 (haciéndolo más grande en pulgadas pero más delgado, con respeto al 5S).
 • En cuanto a hardware, el iPhone 6 cuenta con un nuevo procesador de A8 de 64 bits, un 25% más rápido de su predecesor. El chip de gráficos es 50% más veloz que el A7.
 • Si nos vamos a la batería, de acuerdo con Apple, el iPhone 6 dura 40% más frente al 5S.
 • Con respecto a la cámara, se queda con 8 megapíxeles, igual que el 5S e incluso que el 4S. Pero Apple revela que ahora utiliza un sensor con píxeles más grandes, lo que resulta en imágenes más finas y de mayor calidad.

  Fuente: computerhoy.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.