pinterest · Publicitat

Pinterest incorpora publicitat / publicidad

Has rebut ja el mail de Pinterest anunciant que van a començar a provar els pins promocionats? És a dir, que van a incloure publicitat, vaja. De moment ens comuniquen que el provessin amb pins americans, però estem segures que aviat ho ampliessin a tothom.

Com experts en Comunicació, és un avantatge que una xarxa social d’aquesta envergadura permeti als nostres clients promocionar-se per donar més visibilitat als seus productes. No us enfadeu Les xarxes socials no són un “bé comúsi no un negoci que, naturalment, ha de sortir rendible, per tant, s’entén que incloguin la publicitat. Però d’altra banda, estem tan farts / es de veure publicitat en tants llocs que fa peneta, oi?

http://www.pinterest.com/pin/84864774200715334/
http://www.pinterest.com/pin/84864774200715334/

esp._¿Has recibido ya el mail de Pinterest anunciando que van a comenzar a probar los pines promocionados? O sea, que van a incluir publicidad, vaya. De momento nos comunican que lo probaran con pines americanos, pero estamos seguras de que pronto lo ampliaran a todo el mundo.

Como expertos en Comunicación, es una ventaja que una red social de esta envergadura permita a nuestros clientes promocionarse para dar mayor visibilidad a sus productos. No os enfadéis… Las redes sociales no son un “bien común” si no un negocio que, naturalmente, ha de salir rentable, por lo tanto, se entiende que incluyan la publicidad. Pero por otro lado, estamos tan hartos/as de ver publicidad en tantos sitios… que da penita, ¿no?

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s