social media

El boom de les xarxes socials / El boom de las redes sociales

Avui us proposem un debat. Les xarxes socials s’han convertit en el nou boom i també viuran una crisi com en el cas de la bombolla immobiliària? Tothom pot ser community manager? Si revises el CV tothom pot ocupar-se de les xarxes socials, social media i d’altres, però realment estan formats? Creieu que en breu també viurem una crisi? Esperem els vostres comentaris.

fobia-a-las-redes-sociales1

esp_ Hoy os proponemos un debate. Las redes sociales se han convertido en el nuevo boom y también vivirán una crisis como en el caso de la burbuja inmobiliaria? Cualquiera puede ser community manager? Si revisas el CV todos pueden ocuparse de las redes sociales, social media y otros, pero realmente están formados? Cree que en breve también viviremos una crisis? Esperamos vuestros comentarios.

Anuncis

2 thoughts on “El boom de les xarxes socials / El boom de las redes sociales

 1. Bon dia.

  M’agrada aquest debat 🙂 sincerament, crec que duraran un temps encara les xarxes socials perquè permeten una comunicació, a nivell global, espectacular. Tothom pot dir la seva, sobretot anònimament, per exemple al Twitter, on tothom crea debats i pot parlar amb persones que no coneix.

  La facilitat de compartir informació, la seva viralitat, la seva explosió és immensa.

  Pel que fa als Community Managers, crec que és una feina molt dura. Depen d’on et toqui fer aquesta tasca, pot ser dur.

  Per tant, el perfil d’un bon community manager és aquell que sigui una persona pacient, amable, amb capacitat de respondre amb educació i calma, amb disponibilitat, i pel que fa a coneixements, tindre un bon domini de l’ús d’Internet, nomenclatures, tindre en compte el mencionar a altres usuaris, respectar la informació d’altres, no agafar fotografies sense permís, Netiqueta, i també retoc digital d’imatge.

  Potser demano massa no? 😀 però s’ha de tenir en compte que la persona del Community Manager és la representació digital de l’entitat/empresa a la que pertany, per tant, ha de tenir molta pau interior.

  Potser ens haurem d’apuntar a classes de ioga, taichi i demés … si ens queda temps clar!

  1. Hola simbaremiu,

   Has fet una explicació llarga i clara. Esperem com tu que les xarxes socials encara tinguin una vida llarga i també esperem que es valori la tasca del CM, així com que deixi d’haver-hi intrusisme en aquest sector.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s