Tutorial

Tutorial per a un calendari en excel / para calendario en excel

El dia 15 va ser el meu aniversari de casament i, sabeu com ens vam donar compte el meu marit i jo? Perquè Facebook ens va felicitar. Que fort! Quina vergonya! Però això m’ha fet reflexionar fins a quin punt confiem en les tecnologies per dur a terme les coses del dia a dia.

Perquè no us passi mai a vosaltres i per evitar algun que altre despiste, us convido a veure aquest tutorial de jfksoft. És molt senzill i explica pas a pas com programar un calendari amb una eina d’Ofice que pocs de nosaltres domina molt: l’excel.

Esperem que us sigui d’utilitat!

esp._ El día 15 fue mi aniversario de boda y, ¿sabéis como nos dimos cuenta mi marido y yo? Porque Facebook nos felicitó. ¡Qué fuerte! ¡Qué vergüenza! Pero esto nos ha hecho reflexionar hasta qué punto confiamos en las tecnologías para llevar a cabo las cosas del día a día.

Para que no os pase nunca a vosotros y para evitar algún que otro despiste, os invitamos a ver este tutorial de jfksoft. Es muy sencillo y explica paso a paso como programar un calendario con una herramienta de Ofice que pocos de nosotros domina mucho: el excel.

Esperamos que os sea de utilidad!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s