Aplicacions · APP · Fotografía

Vols tunejar les teves fotografies? / ¿Quieres “tunear” tus fotografías?

Els telèfons intel·ligents s’han convertit en càmeres fotogràfiques còmodes, ràpides i interconnectades. Per això, són moltes les aplicacions que han sorgit per poder modificar les fotografies. Una de les més exitoses és Retrica. Una aplicació amb nombroses opcions d’edició per aconseguir imatges cridaneres, elegants, amb un toc vintage i amb diferents formats. Tot això centrant-se en les autofotos o selfies, encara que no es limita només a aquest gènere.

Es tracta d’una aplicació de fotografia que permet capturar i editar. Una cosa així com Instagram, però eliminant el concepte de xarxa social, destinant únicament a prendre i editar fotografies per a un mateix, que després es poden compartir a les xarxes socialsD’aquesta manera, només cal iniciar Retrica (a través de l’App Store, Google Play o Amazon) perquè s’activi la càmera del terminal. Al costat del enquadrament, la pantalla també mostra un parell de botons a la part superior i una barra d’eines a la zona inferior, al costat del botó de tret. D’aquesta manera és possible configurar les diferents opcions abans de prendre la captura, podent veure el canvis i el resultat de forma prèvia. Per aconseguir la imatge desitjada.

Una de les seves peculiaritats és que posseeix diferents formats de fotografia per crear collages. Ja sigui una tira d’imatges a l’estilfotomaton” o una quadrícula de fins a nou captures, entre altres opcions. Tot això podent configurar l’interval de temps entre captura i captura.

Sabràs que una fotografia s’ha modificat amb aquesta aplicació perquè apareix la firma a la part inferior dreta.

https://www.facebook.com/tipicodevosss
https://www.facebook.com/tipicodevosss

esp_ Los teléfonos inteligentes se han convertido en cámaras fotográficas cómodas, rápidas e interconectadas. Por ello, son muchas las aplicaciones que han surgido para poder modificar las fotografías. Una de las más exitosas es Retrica. Una aplicación con numerosas opciones de edición para conseguir imágenes llamativas, elegantes, con un toque vintage y con diferentes formatos. Todo esto centrándose en las autofotos o self, aunque no se limita sólo a este género.

Se trata de una aplicación de fotografía que permite capturar y editar. Algo así como Instagram, pero eliminando el concepto de red social, destinando únicamente a tomar y editar fotos para uno mismo, que luego se pueden compartir en las redes sociales. De esta manera, sólo hay que iniciar Retrica (a través de la App Store, Google Play o Amazon) para que se active la cámara del terminal. Junto al encuadre, la pantalla también muestra un par de botones en la parte superior y una barra de herramientas en la zona inferior, al lado del botón de disparo. De este modo es posible configurar las diferentes opciones antes de tomar la captura, pudiendo ver los cambios y el resultado de forma previa. Para lograr la imagen deseada.

Una de sus peculiaridades es que posee diferentes formatos de fotografía para crear collages. Ya sea una tira de imágenes al estilo fotomatón” o una cuadrícula de hasta nueve capturas, entre otras opciones. Todo ello pudiendo configurar el intervalo de tiempo entre captura y captura.

Sabrás que una fotografia se ha modificado con esta aplicación porque aparece la firma en la parte inferior derecha de la imagen.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s