Aplicacions · APP

APPs per seguir l’11 de setembre / APPs para seguir el 11 de septiembre

Avui 11 de setembre es celebra la Diada de Catalunya. Enguany amb una especial característica ja que també es commemora el tricentenari de la derrota de 1714. Per a tots aquells interessats us oferim unes aplicacions relacionades amb l’efemèride:

– ‘Ara és l’hora’ llança l’app de la Via Catalana 2014: l’aplicació per a iPhone i Android permet visualitzar el compte enrere fins a l’acte, completar una V virtual, rebre notificacions d’interès durant la jornada i publicitar un ‘hashtag’ massiu a les 20.14 h

– El corrector: l’aplicació elCorrector, el primer corrector ortogràfic i gramatical de català per als dispositius mòbils iPhone i iPad, es podrà descarregar gratuïtament des de l’App Store d’iTunes dia 11 de setembre amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. La versió estàndard d’elCorrector, que admet fins a 300 caràcters per correcció, serà totalment gratuïta durant tota la Diada. Així mateix, la versió avançada de l’aplicació, denominada elCorrectorPro i que té un límit de 1.000 caràcters per a cada correcció, es podrà descarregar per 1,59 euros, amb un descompte de 1,40 euros respecte el preu habitual. Totes les modalitats de l’aplicació permeten enviar els textos directament via SMS, correu electrònic i a les xarxes socials Facebook i Twitter.

També als Estats Units es commemora una tràgica data.

– APP 9/11 Memorial: l’aplicació 9/11 Memorial permet als usuaris una visió dels esdeveniments de l’11 setembre 2001. Els visitants poden descobrir més sobre la història del 9/11 i els elements arqueològics i els dissenys arquitectònics del Memorial i el Museu.

http://www.cronicaspsn.com/tiras/cronica-1058-11-de-setembre/
http://www.cronicaspsn.com/tiras/cronica-1058-11-de-setembre/

esp_ Hoy 11 de septiembre se celebra la Diada de Cataluña. Este año con una especial característica ya que también se conmemora el tricentenario de la derrota de 1714 Para todos aquellos interesados ​​os ofrecemos unas aplicaciones relacionadas con la efeméride:

– ‘Ara és l’hora’ lanza la app de la Vía Catalana 2014: la aplicación para iPhone y Android permite visualizar la cuenta atrás hasta el acto, completar una V virtual, recibir notificaciones de interés durante la jornada y publicitar un ‘hashtag’ masivo a las 20:14 h

El corrector: la aplicación elCorrector, el primer corrector ortográfico y gramatical de catalán para los dispositivos móviles iPhone y iPad, se podrá descargar gratuitamente desde la App Store de iTunes día 11 de septiembre con motivo de la Fiesta Nacional de Cataluña . La versión estándar de elCorrector, que admite hasta 300 caracteres por corrección, será totalmente gratuita durante toda la Fiesta. Asimismo, la versión avanzada de la aplicación, denominada elCorrectorPro y que tiene un límite de 1.000 caracteres para cada corrección, se podrá descargar por 1,59 euros, con un descuento de 1,40 euros respecto al precio habitual. Todas las modalidades de la aplicación permiten enviar los textos directamente vía SMS, correo electrónico y en las redes sociales Facebook y Twitter.

También en Estados Unidos se conmemora una trágica fecha.

APP 9/11 Memorial: la aplicación 9/11 Memorial permite a los usuarios una visión de los acontecimientos del 11 de septiembre 2001 Los visitantes pueden descubrir más sobre la historia del 9/11 y los elementos arqueológicos y los diseños arquitectónicos del Memorial y el Museo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s