Internet · Optimització

Com filtrar spam / Como filtrar spam

Unroll.me és una potent eina que ens permet filtrar els correus electrònics escombraries. A més, permet donar-nos de baixa en la llista de correus de totes aquelles empreses de les que rebem correus que no ens interessen.L’avantatge d’utilitzar aquesta eina és que ens permet desfer-nos de més correus brossa, amb més rapidesa.

Per a això tot el que hem de fer és identificar tots els correus electrònics de subscripció que ja no volem rebre i després donar-nos de baixa. Unroll.me també permet la possibilitat d’utilitzar categories intuïtives per filtrar els missatges de subscripció. D’aquesta manera serà molt més fàcil poder revisar els missatges d’aquelles empreses en les quals sí que estem interessats.

www.klip7.cl
http://www.klip7.cl

esp._Unroll.me es una potente herramienta que nos permite filtrar los correos electrónicos basura. Además, permite darnos de baja en la lista de correos de todas aquellas empresas de las que recibimos correos que no nos interesan.La ventaja de utilizar esta herramienta es que nos permite deshacernos de más correos basura, con mayor rapidez.

Para ello todo lo que debemos hacer es identificar todos los correos electrónicos de suscripción que ya no queremos recibir y luego darnos de baja.Unroll.me también permite la posibilidad de utilizar categorías intuitivas para filtrar los mensajes de suscripción. De esta manera será mucho mas fácil poder revisar los mensajes de aquellas empresas en la cuales si que estamos interesados.

Fuente: Compuadictos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s