Formación

Estudiar gratis: University of the People

Setembre és el mes per excel·lència de reprendre els estudis. Els col·legis i universitats comencen les classes i molts de nosaltres posem en marxa nous projectes.

Avui us volem presentar una universitat gratuïta i online: University of the People. Les classes són completament gratuïtes. L’estudiant només ha de pagar els drets a examen, que costen al voltant de 100$. Aquesta entitat és una organització sense ànims de lucre i, per tant, també compta amb beques i programes d’ajuda per als estudiants que no tenen nivell adquisitiu.

Aquest projecte va ser creat per l’empresari Shai Reshef i compta amb el suport de grans empreses com Microsoft i HP, d’universitats com Yale i NYU, i d’organitzacions com les Nacions Unides i la Unesco.

Ja no tenim excusa per poder ampliar els nostres estudis! Us animeu?

 

www.soycuba.cu
http://www.soycuba.cu

esp_ Septiembre es el mes por excelencia de reanudar los estudios. Los colegios y universidades empiezan las clases y muchos de nosotros comenzamos nuevos proyectos.

Hoy os queremos presentar una universidad gratuita i online: University of the People. Las clases son completamente gratis. El estudiante solamente ha de pagar los derechos a exámen, que cuestan alrededor de 100 $. Esta entidad es una organización sin ánimos de lucro y, por lo tanto, también cuenta con becas y programas de ayuda para los estudiantes que no tienen nivel adquisitivo.

Este proyecto fue creado por el empresario Shai Reshef y cuenta con el respaldo de grandes empresas como Microsoft y HP, de universidades como Yale y NYU, y de organizaciones como Las Naciones Unidas y la Unesco.

¡Ya no tenemos excusa para poder ampliar nuestros estudios! ¿Os animáis?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.