e-commerce · Emprenedoria · Uncategorized

Targeta PayPal: diners sense banc / Tarjeta PayPal: dinero sin banco

PayPal ha llançat una targeta prepagament que permet a qualsevol usuari disposar de targeta bancària sense necessitat d’obrir un compte en cap entitat. Amb ella es pot comprar a comerços físics i per Internet, i es pot recarregar mitjançant transferència, caixer o compte PayPal. La targeta prepagament de PayPal està indicada per a les persones que vulguin gaudir de tenir targeta sense haver d’obrir compte en un banc. També és perfecta per viatjar al estranger.

Per obtenir la targeta cal sol·licitar a través d’Internet omplint un formulari amb dades personals. Té un cost de 5 euros i es rep en uns dies en el domicili indicat. Un cop rebuda, es pot recarregar mitjançant transferència bancària, traspàs de diners d’un compte PayPal o recàrrega en caixers automàtics de la xarxa 4B. El saldo màxim que admet és de 10.000 euros, amb un màxim de 20.000 euros acumulats en recàrregues l’any. Cada recàrrega té un límit màxim de 1.500 euros, excepte en els punts de venda, on es podrà recarregar amb un màxim de 150 euros cada vegada, amb un límit de 300 euros en recàrregues al dia.

www.imagenesgraciosas.name
http://www.imagenesgraciosas.name

esp_ PayPal ha lanzado una tarjeta prepago que permite a cualquier usuario disponer de tarjeta bancaria sin necesidad de abrir una cuenta en ninguna entidad. Con ella se puede comprar en comercios físicos y por Internet, y se puede recargar mediante transferencia, cajero o cuenta PayPal. La tarjeta prepago de PayPal está indicada para a las personas que quieran disfrutar de tener targeta sin tener que abrir cuenta en un banco. También es perfecta para viajar al extrajero. 

Para obtener la tarjeta hay que solicitarlo a través de Internet rellenando un formulario con datos personales. Tiene un coste de 5 euros y se recibe en unos días en el domicilio indicado. Una vez recibida, se puede recargar mediante transferencia bancaria, traspaso de dinero de una cuenta PayPal o recarga en cajeros automáticos de la red 4B. El saldo máximo que admite es de 10.000 euros, con un máximo de 20.000 euros acumulados en recargas al año. Cada recarga tiene un límite máximo de 1.500 euros, excepto en los puntos de venta, donde se podrá recargar con un máximo de 150 euros cada vez, con un límite de 300 euros en recargas al día.

Fuente: PC ACTUAL

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s