Twitter

Errors més freqüents a Twitter / Errores más frecuentes en Twitter

Avui reproduïm una entrada del web 40defiebre sobre els errors més freqüents a Twitter. Una bona oportunitat de repassar-ho i veure si estem fent bé la nostra tasca.

1. Seguir a la gent sense cap tipus de criteri: segueixes a persones a tort i a dret i quan veus que et donen un follow, deixes de seguir? Aquesta, és la “subtil” estratègia que moltes persones tenen a Twitter. Abans de seguir a algú, has de saber a qui et dirigeixes. Cerca persones que es corresponguin amb els teus interessos, de res serveix tenir 3.000 seguidors en un mes, si aquests seguidors no tenen res a veure amb el teu dia a dia. Així, que fes les coses amb cap i poc a poc. Utilitza eines com Socialbro, Hootsuite, etc, per saber quin tipus de perfils t’interessa seguir i sobre quins temes vols parlar.

2. No aportar continguts propis: no et limitis a retuitejar ni a publicar continguts de tercers contínuament. Tingues en compte que aquest gest, és un afegit, però també és molt important que creïs el teu propi contingut. Per exemple, si publiques a Twitter algun article del teu bloc, és una forma més de portar visites. No desaprofitis l’oportunitat que t’ofereixen les xarxes socials, així que deixa’t veure.

3. No contestar als teus seguidors: les xarxes socials són conversa. I Twitter és una perfecta via d’atenció als teus clients, usuaris, amics, etc. Si publiques tuits, la gent et retuiteja, et esmenta, et contesta, etc., I si tu et quedes callat, per què estàs a Twitter? Interactua amb els teus usuaris, crea comunitat, i genera confiança. Si ets un simple dispensador d’informació i no creguis una comunicació bidireccional, al final, et quedaràs sol.

4. Automatitzar els missatges, a qualsevol preu? les persones parlem amb persones, no ens agrada parlar amb màquines.

5. No ser constant en la periodicitat de les teves publicacions: moltes vegades ens venim dalt i un dia vam publicar 20 actualitzacions, i l’endemà res de res. Estableix un petit pla d’acció i un calendari on vagis establint quants tuits vas a publicar al dia i cada quant temps vas a publicar.
Tenir una constància en les teves publicacions ajudarà que estiguis present en la ment dels teus seguidors.

6. Pregar i plorar per aconseguir seguidors: si realment vols més seguidors, publica contingut atractiu, participa en converses, i mostra que realment ets interessant i que tens alguna cosa que aportar perquè la gent tingui interès en seguir-te.

7. Masses tuits durant un acte: publiques un tuit cada 5 minuts quan estàs en un esdeveniment? Així només aconsegueixes cansar als teus seguidors …… Si us plau, no utilitzis els hashtags com si no hagués demà i Controla’t. Sabem que t’ho estàs passant bé però no cal que ho mostris massa.

8. Demanar RTs cada vegada és més comú que una botiga, una persona que té pocs seguidors, o qualsevol compte que vol aconseguir alguna cosa, et demani un RT sense més, pel simple fet que tens una mica més de repercussió.

9. De què parles a Twitter? Estàs en plena recerca de feina? Moltes empreses una vegada que et entrevisten busquen què fas i qui ets en xarxes socials. Així que té cura una mica del que parles, i si vols parlar del que et vingui de gust sense més, fes-te un compte privat, així t’evitaràs problemes.

10. Cometre errors ortogràfics: enviar tuits amb errors d’ortografia, li resta serietat i professionalitat al que tuiteas. No t’oblidis de revisar ortogràficament cadascun dels tuits que publiques.

11. Utilitzar el teu compte per ser SPAM: hi ha persones i marques, que només utilitzen el seu compte de Twitter per promocionar els seus productes. De què serveix? Ningú vol seguir a una persona que l’únic que fa és deixar anar publicitat sense solta ni volta. Si vols promocionar algun dels teus productes o serveis, ofereix un valor afegit als teus usuaris, com algun descompte o promoció exclusiva per a ells. Aquest tipus de missatges provoca un major interès, i genera un valor als teus usuaris.

12. Utilitzar massa Hashtags: utilitza massa hashtags és un error d’allò més comú. N’hi ha que utilitzen tants hashtags que crea un tuit impossible de llegir. També mostra que no estàs enfocat en un tema específic...

http://ticotica.wordpress.com/2011/08/15/lunes-chistoso-de-regreso-de-vacaciones/
http://ticotica.wordpress.com/2011/08/15/lunes-chistoso-de-regreso-de-vacaciones/

esp_ Hoy reproducimos una entrada del web  40defiebre sobre los errores más frecuentes en Twitter. Una buona oportunidad de ver si lo estamos haciendo bien! 

1. Seguir a la gente sin ningún tipo de criterio

¿Sigues a personas a diestro y siniestro y cuando ves que te dan un follow, dejas de seguirlas? Ésta, es la “sutil” estrategia que muchas personas tienen en Twitter. Antes de seguir a alguien, tienes que saber a quién te diriges. Busca personas que se correspondan con tus intereses, de nada sirve tener 3.000 seguidores en un mes, si esos seguidores no tienen nada que ver con tu día a día. Así, que haz las cosas con cabeza y poco a poco. Utiliza herramientas como Socialbro, Hootsuite, etc, para saber qué tipo de perfiles te interesa seguir y sobre qué temas quieres hablar.

2. No aportar contenidos propios

No te limites a retuitear ni a publicar contenidos de terceros continuamente. Ten en cuenta que este gesto, es un añadido, pero también es muy importante que crees tu propio contenido. Por ejemplo, si publicas en Twitter algún artículo de tu blog, es una forma más de llevar visitas. No desaproveches la oportunidad que te ofrecen las redes sociales, así que déjate ver.

3. No contestar a tus seguidores

Las redes sociales son conversación. Y Twitter es una perfecta vía de atención a tus clientes, usuarios, amigos, etc. Si publicas tuits, la gente te retuitea, te menciona, te contesta, etc., y si tú te quedas callado, ¿para qué estás en Twitter? Interactúa con tus usuarios, crea comunidad, y genera confianza. Si eres un simple dispensador de información y no creas una comunicación bidireccional, al final, te quedarás solo.

4. Automatizar los mensajes, ¿a cualquier precio?

Las personas hablamos con personas, no nos gusta hablar con máquinas.

5. No ser constante en la periodicidad de tus publicaciones

Muchas veces nos venimos arriba y un día publicamos 20 actualizaciones, y al día siguiente nada de nada. Establece un pequeño plan de acción y un calendario donde vayas estableciendo cuántos tuits vas a publicar al día y cada cuánto tiempo vas a publicar.
Tener una constancia en tus publicaciones ayudará a que estés presente en la mente de tus seguidores.

6. Rogar y llorar para conseguir seguidores

Si realmente quieres más seguidores, publica contenido atractivo, participa en conversaciones, y muestra que realmente eres interesante y que tienes algo que aportar para que la gente tenga interés en seguirte.

7.Momento eventos

¿Publicas un tuit cada 5 minutos cuando estás en un evento? Así solo consigues cansar a tus seguidores…… Por favor, no uses los hashtags como si no hubiera mañana y contrólate. Sabemos que te lo estás pasando bien pero no hace falta que lo muestres demasiado.

8. Pedir RTs

Cada vez es más común que una tienda, una persona que tiene pocos seguidores, o cualquier cuenta que quiere conseguir algo, te pida un RT sin más, por el simple hecho de que tienes algo más de repercusión.

9. Hablar de cosas que no debemos

¿De qué hablas en Twitter? ¿Estás en plena búsqueda de empleo? Muchas empresas una vez que te entrevistan buscan qué haces y quién eres en redes sociales. Así que cuida un poco de lo que hablas, y si quieres hablar de lo que te apetezca sin más, hazte una cuenta privada, así te evitarás problemas.

10. Cometer errores ortográficos

Enviar tuits con errores de ortografía, le resta seriedad y profesionalidad a lo que tuiteas. No te olvides de revisar ortográficamente cada uno de los tuits que publicas.

11. Usar tu cuenta para ser SPAM

Hay personas y marcas, que solamente utilizan su cuenta de Twitter para promocionar sus productos. ¿De qué sirve? Nadie quiere seguir a una persona que lo único que hace es soltar publicidad sin ton ni son. Si quieres promocionar alguno de tus productos o servicios, ofrece un valor añadido a tus usuarios, como algún descuento o promoción exclusiva para ellos. Este tipo de mensajes provoca un mayor interés, y genera un valor a tus usuarios.

12. Utilizar demasiados Hashtags

Usar demasiados hashtags es un error de lo más común. Hay quien usa tantos hashtags que crea un tuit imposible de leer. También muestra que no estás enfocado en un tema específico.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.