Antivirus

Com escollir antivirus? / ¿Cómo escoger antivirus?

Un dels passos importants en la cura del teu PC o portàtil és l’elecció de l’antivirus. Per això, us presentem aquest post.

Segons un estudi de l’empresa Dennis Technology Labs, el Kaspersky Internet Security 2014 és el millor antivirus que ens podem trobar, ja que ha protegit correctament el 100% dels ordinadors utilitzats en la investigació amb una precisió legítima i total del 100%. En segon lloc el Norton Internet Security amb una protecció del 99% i una precisió total del 98%. En tercera posició ens trobem a ESET Smart Security 7 amb un 97% de protecció i en quart lloc al McAfee Internet Security amb un 99%. Aquest últim es troba en pitjor posició respecte al tercer ja que va obtenir unes puntuacions més baixes en les proves de precisió. Pel que fa als antivirus gratuïts, avast! Free Antivirus 9 és el producte de seguretat freeware més eficaç amb un 92% de protecció i precisió total, el que el fa estar en el cinquè lloc de la taula. El segueix el també programari gratuït AVG Antivirus Free 2014. Un cop més, el programari de protecció Microsoft Security Essentials se situa en l’última posició dels antivirus analitzats en obtenir una qualificació del 64% en protecció, deixant que alguns tipus de malware arribessin a l’ordinador

http://webalia.com/humor-grafico/ipod-yo-soy-tu-padre/gmx-niv82-con4959027.htm
http://webalia.com/humor-grafico/ipod-yo-soy-tu-padre/gmx-niv82-con4959027.htm

esp_ Uno de los pasos importantes en el cuidado de tu PC o portátil es la elección del antivirus. Por eso, os presentamos este post.

Según un estudio de la empresa Dennis Technology Labs, el Kaspersky Internet Security 2014 es el mejor antivirus que nos podemos encontrar, ya que ha protegido correctamente el 100 % de los ordenadores utilizados en la investigación con una precisión legítima y total del 100%. En segundo lugar el Norton Internet Security con una protección del 99 % y una precisión total del 98%. En tercera posición nos encontramos al ESET Smart Security 7 con un 97% de protección y en cuarto lugar al McAfee Internet Security con un 99%. Este último se encuentra en peor posición con respecto al tercero debido a que obtuvo unas puntuaciones más bajas en las pruebas de precisión. En cuanto a los antivirus gratuitos, avast! Free Antivirus 9 es el producto de seguridad freeware más eficaz con un 92 % de protección y precisión total, lo que le hace estar en el quinto puesto de la tabla. Le sigue el también software gratuito AVG Anti-Virus Free 2014. Una vez más, el software de protección Microsoft Security Essentials se sitúa en la última posición de los antivirus analizados al obtener una calificación del 64 % en protección, dejando que algunos tipos de malware llegaran al ordenador.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.