social media

Què és microdonacions? / ¿Qué es microdonaciones?

Una bona manera d’impulsar projectes en l’actual situació econòmica és a través del crowdfunding. Hazloposible Microdonaciones és una plataforma des de la qual impulsar amb petites aportacions econòmiques projectes solidaris de diferents ONG que tindran un impacte positiu en nombroses persones. És una iniciativa de la Fundación Hazloposible per millorar la vida de milions de persones a través de projectes que actuen sobre necessitats molt concretes. La crisi ha aguditzat la necessitat de finançament de moltes ONG i hi ha molts projectes que val la pena donar suport. La plataforma proposa projectes de confiança i els usuaris decideixen amb quina quantitat es recolzen, sense compromisos més enllà de la microdonació.

El 100% de la donació va al projecte, descomptant únicament la comissió que aplica Pay Pal per utilitzar la forma de pagament. El projecte compta actualment amb el suport econòmic de la Fundació Juan Entrecanales de Azacárate que cobreix part de les despeses operatives.

http://webalia.com/humor-grafico/tropas-imperiales-buscando-a-luke-skywalker/gmx-niv82-con4959267.htm
http://webalia.com/humor-grafico/tropas-imperiales-buscando-a-luke-skywalker/gmx-niv82-con4959267.htm

esp_ Una buena manera de impulsar proyectos en la coyuntura actual es a traves del crowdfunding. Hazloposible Microdonaciones es una plataforma desde la que impulsar con pequeñas aportaciones económicas proyectos solidarios de distintas ONG que tendrán un impacto positivo en numerosas personas. Es una iniciativa de la Fundación Hazloposible para mejorar la vida de millones de personas a través de proyectos que actúan sobre necesidades muy concretas. La crisis ha agudizado la necesidad de financiación de muchas ONG y hay muchos proyectos que merece la pena apoyar. La plataforma propone proyectos de confianza y los usuarios deciden con qué cantidad se apoyan, sin compromisos más allá de la microdonación.

El 100% de la donación va al proyecto, descontando únicamente la comisión que aplica Pay Pal por utilizar su forma de pago. El proyecto cuenta en la actualidad con el apoyo económico de la Fundación Juan Entrecanales de Azacárate que cubre parte de los gastos operativos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s