localización

Consells per si ens roben el portàtil o el mòbil / Consejos por si nos roban

Els nostres amics de PC ACTUAL ens donen uns consells per protegir els nostres portàtils i mòbils per si ens els roben:

1. Coneix les eines integrades en el teu dispositiu: per sort, és habitual que els telèfons mòbils i tauletes incorporin ja de sèrie algun tipus de servei per poder rastrejar en cas de pèrdua, normalment associats al nostre compte d’usuari. Dedicar uns minuts a configurar en el moment de posar-lo en marxa és pràcticament una necessitat.

2. Cerca alternatives: a les botigues d’aplicacions d’Android, iOS i Windows Phone ha moltes utilitats, tant gratuïtes com de pagament, amb les quals posar fora de perill tota la nostra informació i poder recuperar o bloquejar-la. Només has d’escollir la que més t’agradi i s’adapti a les teves necessitats.

3. Els portàtils també es poden: els processadors més recents d’Intel permeten protegir mitjançant maquinari nostre portàtil si l’hem perdut o ens l’han robat, però si el nostre equip és més antic, hi ha aplicacions capaces de funcionar de manera similar.

4. Fes sempre còpies de seguretat de la teva informació: si finalment hem de donar per irrecuperable nostre mòbil, tauleta o portàtil, l’haver fet abans una còpia de seguretat ens servirà per configurar el nostre proper aparell com l’anterior, i així recuperar tots els nostres arxius i documents .

5. No desactivis els serveis de localització: encara que és útil per estalviar bateria, en el cas que vulguis conèixer més tard la ubicació del teu dispositiu mòbil, no podràs fer-ho si no té connexió a la xarxa o GPS.

mirosaobsesion-blogspot-com
mirosaobsesion-blogspot-com

Esp.- Nuestros amigos de PC ACTUAL nos dan unos consejos para proteger nuestros portátiles y móviles por si nos los roban:

1. Conoce las herramientas integradas en tu dispositivo: por suerte, es habitual que los teléfonos móviles y tabletas incorporen ya de serie algún tipo de servicio para poder rastrearlos en caso de extravío, normalmente asociados a nuestra cuenta de usuario. Dedicar unos minutos a configurarlo en el momento de ponerlo en marcha es prácticamente una necesidad.

2. Busca alternativas: en las tiendas de aplicaciones de Android, iOS y Windows Phone existen muchas utilidades, tanto gratuitas como de pago, con las que poner a salvo toda nuestra información y poder recuperarla o bloquearla. Solo tienes que escoger la que más te guste y se adapte a tus necesidades.

3. Los portátiles también pueden protegerse: los procesadores más recientes de Intel permiten proteger mediante hardware nuestro portátil si lo hemos perdido o nos lo han robado, pero si nuestro equipo es más antiguo, existen aplicaciones capaces de funcionar de manera similar.

4. Haz siempre backups de tu información: si finalmente tenemos que dar por irrecuperable nuestro móvil, tableta o portátil, el haber hecho antes una copia de seguridad nos servirá para configurar nuestro próximo aparato como el anterior, y así recuperar todos nuestros archivos y documentos.

5. No desactives los servicios de localización: aunque es útil para ahorrar batería, en el caso de que quieras conocer más tarde la ubicación de tu dispositivo móvil, no podrás hacerlo si no tiene conexión a la red o GPS.

Podéis ver el artículo entero en: http://www.pcactual.com/articulo/zona_practica/especiales/12595/que_hacer_roban_portatil_movil.html?_part=2#sthash.uL4pSUe2.dpuf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s