google

Saps què és Pagerank i per què serveix? / ¿Sabes qué es Pagerank y para qué sirve?

Saps què és Pagerank i per què serveix? PageRank és l’algorisme que utilitza Google per determinar la posició d’una pàgina web a l’hora de fer una consulta mitjançant el seu motor de cerca. Aquest mètode mesura el seu grau d’importància de forma numèrica i permet situar els resultats més fiables en primer lloc. Alhora, reflecteix la probabilitat que hi ha de que un usuari que navega a través d’enllaços de forma aleatòria arribi a una pàgina web concreta.

Com a responsable de mitjans socials has d’estar relacionat amb el PageRank. L’algorisme que s’usa per calcular aquest PageRank no el coneix ningú fora de Google però es basa en que com més enllaços tinguis, més rellevants i més enfocats a tu mateix nínxol, més PageRank tindràs. És clar, tot això adornat per centenars de variables amb diferent pes.

Gràcies a seoaferia.com, tens dues formes molt senzilles de veure el teu PageRank sense esforç:

  • Amb extensions que directament et donen el PageRank d’una pàgina a carregar-la al navegador, per exemple, per Chrome has PR Checker que funciona bastant bé i és lleugera.
  • Amb pàgines webs dedicades a això, per exemple PRChecker.

Com augmentar la teva PageRank?
O
bsessionar-te en el teu PageRank no et portarà cap benefici, però tot i així no està gens malament saber com pots augmentar el teu PageRank per enfocar a ell amb seny. El PageRank es basa en rellevància, i per augmentar la rellevància off-page del teu site s’han de complir tres premisses per als enllaços que reps:

  • Que siguin del teu mateix nínxol.
  • Que siguin enllaços de qualitat (és a dir, que tinguin un PageRank elevat).
  • Finalment, que hi hagi una bona quantitat, però sempre és millor la qualitat a la quantitat.
http://seoafeira.com/que-es-el-pagerank-y-para-que-sirve/
http://seoafeira.com/que-es-el-pagerank-y-para-que-sirve/

esp_Sabes que es Pagerank y para qué sirve? PageRank es el algoritmo que utiliza Google para determinar la posición de una página web a la hora de hacer una consulta mediante su motor de búsqueda. Este método mide su grado de importancia de forma numérica y permite situar los resultados más fiables en primer lugar. Asimismo, refleja la probabilidad que existe de que un usuario que navega a través de enlaces de forma aleatoria llegue a una página web concreta.

Como responsable de medios sociales debes estar relacionado con el PageRank. El algoritmo que se usa para calcular este PageRank no lo conoce nadie fuera de Google pero se basa en que cuanto más enlaces tengas, más relevantes y más enfocados a ti mismo nicho, más PageRank tendrás. Claro, todo ello adornado por cientos de variables con diferente peso.

Gracias a seoaferia.com, tienes dos formas muy sencillas de ver tu PageRank sin esfuerzo:

  • Con extensiones que directamente te dan el PageRank de una página a cargarla en el navegador, por ejemplo, para Chrome has PR Checker que funciona bastante bien y es ligera.
  • Con páginas webs dedicadas a ello, por ejemplo PRChecker.

Cómo aumentar tu PageRank?
Obsesionarte en tu PageRank no te traerá ningún beneficio, pero aún así no está mal saber cómo aumentar tu PageRank para enfocar a él con sensatez. El PageRank se basa en relevancia, y para aumentar la relevancia off-page de tu site se deben cumplir tres premisas para los enlaces que recibes:

  • Que sean de tu mismo nicho.
  • Que sean enlaces de calidad (es decir, que tengan un PageRank elevado).
  • Finalmente, que haya una buena cantidad, pero siempre es mejor la calidad a la cantidad.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s