idiomes · WEB 2.0

Aprendre anglès amb les notícies / Aprender inglés con noticias

Avui hem trobat una forma original d’aprendre anglès i, a més, estem segures que agradarà als nostres companys i companyes periodistes.

Vols aprendre anglès de forma original? A través de News in Level podràs consultar diferents notícies d’actualitat classificades segons diferents nivells de dificultat. D’aquesta manera, podràs familiaritzar-te amb l’idioma d’una forma gradual ia mesura que vagis entenent el contingut de les notícies podràs consultar notícies d’un nivell superior. Original, oi?

ynoscrecenlosenanos.wordpress.com
ynoscrecenlosenanos.wordpress.com

Esp.- Hoy hemos encontrado una forma original de aprender inglés y, además, estamos seguras de que gustará a nuestros compañeros y compañeras periodistas.

¿Quieres aprender inglés de forma original? A través de News in Level podrás consultar diferentes noticias de actualidad clasificadas según diferentes niveles de dificultad. De esta manera, podrás familiarizarte con el idioma de una forma gradual y a medida de que vayas entendiendo el contenido de las noticias podrás consultar noticias de un nivel superior. Original ¿verdad?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s