e-commerce

7 trucs per comprar més barat a Internet / 7 trucos para comprar más barato en Internet

Els nostres companys de PCACTUAL ens donen uns consells per comprar més barat a Internet. Us deixem un resum:

 1. Fes un volt per la Xarxa: Aquest primer pas ha de servir per fer-te una idea del preu del producte que vols comprar. El primer pas pot ser mirar la pàgina d’una botiga gran per fer-te una idea.
 2. Investiga: Localitza dos o tres productes que tinguin un preu superior, i dos o tres productes que tinguin un preu inferior. i compara les característiques
 3. Tria les característiques que vols: El investigar t’ha portat a saber amb precisió què és el que vols comprar. Sense això, podies haver-te decantat per un producte més barat, que al cap d’uns mesos, ja no compta amb les característiques requerides.
 4. Tria un producte: Tractem de localitzar comparatives entre aquells amb els que tenim dubtes. També podem anar a webs especialitzades i veure si han assignat puntuacions a aquests productes.
 5. Busca més barat: Quan sapiguem amb exactitud el producte que volem, llavors hem de buscar en altres botigues, fins i tot encara que pensem que ja tenim el més barat.
 6. Cerca cupons: No és mala idea fer una recerca de cupons de descompte per a aquesta botiga a Google. Podem saber si solen disposar d’aquests codis si en intentar realitzar el pagament apareix una casella on podem posar un codi promocional.
 7. Compra amb seguretat: Quan anem a comprar, assegurem-nos que la passarel·la de pagament és segura, i que naveguem en pàgines https://, i no http://, en el moment del pagament. D’altra banda, podem buscar segells de Confiança Online en la pròpia web. I tot això sense oblidar-nos de buscar opinions sobre aquesta botiga.
 8. prueba-irrefutable

Esp.- Nuestros compañeros de PCACTUAL nos dan unos consejos para comprar más barato en Internet. Os dejamos un resumen:

 1. Date una vuelta por la Red: Este primer paso debe servirte para hacerte una idea del precio del producto que quieres comprar. El primer paso puede ser mirar en la página de una tienda grande para hacerte una idea.
 2. Investiga: Localiza dos o tres productos que tengan un precio superior, y dos o tres productos que tengan un precio inferior. y compara las características 
 3. Elige las características que quieres: El investigar te ha llevado a saber con precisión qué es lo que quieres comprar. Sin ello, podías haberte decantado por un producto más barato, que al cabo de unos meses, ya no cuenta con las características requeridas.
 4. Elige un producto: Tratemos de localizar comparativas entre aquellos con los que tenemos dudas. También podemos ir a webs especializadas y ver si han asignado puntuaciones a estos productos.
 5. Búscalo más barato: Una vez que sepamos con exactitud el producto que queremos, entonces tenemos que buscarlo en otras tiendas, incluso aunque pensemos que ya tenemos el más barato.
 6. Busca cupones: No es mala idea realizar una búsqueda de cupones de descuento para esa tienda en Google. Podemos saber si suelen disponer de estos códigos si al intentar realizar el pago aparece una casilla donde podemos poner un código promocional.
 7. Compra con seguridad: Cuando vayamos a comprar, asegurémonos de que la pasarela de pago es segura, y de que navegamos en páginas https://, y no http://, en el momento del pago. Por otro lado, podemos buscar sellos de Confianza Online en la propia web. Y todo ello sin olvidarnos de buscar opiniones sobre esa tienda.

Si queréis leer el artículo completo, aquí tenéis el enlace: Comprar más barato

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s