Aplicacions · APP

APPs per a compartir viatge / APPs para compartir viaje

Després de l’enrenou i la vaga del gremi de taxistes, us proposem conèixer a fons els seus motius. Es tracta de les noves aplicacions llançades per usuaris per a compartir despeses en viatjar o bé, per a utilitzar mitjans més econòmics i alternatius als tradicionals taxis.

  1. Uber: l’aplicació Uber permet a l’usuari contactar amb conductors anònims que ofereixen el seu cotxe participar per viatjar, a canvi d’un preu prèviament establert. Es tracta d’un servei per compartir vehicle en entorns urbans. Mitjançant la descàrrega d’una aplicació al mòbil, l’usuari detecta els conductors anònims que s’ofereixen a la seva zona per traslladar en el seu cotxe particular a canvi d’un preu prèviament establert. Cada conductor aporta una sèrie de dades personals i el tipus de vehicle que posseeix, perquè l’usuari esculli el que més li agradi i després pagui amb el dispositiu electrònic a través d’una targeta associada al seu compte de Uber o de Paypal, un de les aplicacions financeres més populars a la Xarxa. Les tarifes depenen de la ciutat, amb una base mínima a la qual s’afegeixen petites quantitats per minut i per quilòmetre fins a la destinació final: Uber es queda amb una comissió d’un 20%.
  2. Blablacar: aquest servei es va dissenyar perquè els conductors puguin cobrir les despeses que suposa un trajecte compartint viatge amb altres persones interessades a realitzar la mateixa ruta i no perquè rebin un benefici extra. Ells es presenten com la plataforma líder a Europa per compartir cotxe: “connectem conductors que tenen seients buits en el seu cotxe amb passatgers que busquen viatges”. Compta amb més de 5 milions d’usuaris a Espanya i Europa i es publiquen més de 700.000 missatges per compartir cotxe cada mes mitjançant el web i les Apps mòbils. “En compartir viatges de llarga distància, la nostra comunitat augmenta l’eficiència de la xarxa de transports, s’estalvia molts diners i redueix el seu impacte en el medi ambient. Al final, tot són avantatges!”
http://www.actividadeseducainfantil.com/2012/12/inocentes-inocentes-inocen.html
http://www.actividadeseducainfantil.com/2012/12/inocentes-inocentes-inocen.html

esp_Tras el revuelo y la huelga del gremio de taxistas, os proponemos conocer a fondo sus motivos. Se trata de las nuevas aplicaciones lanzadas por los usuarios para compartir gastos en viajar o bien, para utilizar medios más económicos y alternativos a los tradicionales taxis.

  • Uber: la aplicación Uber permite al usuario contactar con conductores anónimos que ofrecen su coche participar para viajar, a cambio de un precio previamente establecido. Se trata de un servicio para compartir vehículo en entornos urbanos. Mediante la descarga de una aplicación en el móvil, el usuario detecta los conductores anónimos que se ofrecen en su zona para trasladar en su coche particular a cambio de un precio previamente establecido. Cada conductor aporta una serie de datos personales y el tipo de vehículo que posee, para que el usuario elija el que más le guste y luego pague con el dispositivo electrónico a través de una tarjeta asociada a su cuenta de Uber o de Paypal, uno de las aplicaciones financieras más populares en la red. Las tarifas dependen de la ciudad, con una base mínima a la que se añaden pequeñas cantidades por minuto y por kilómetro hasta el destino final: Uber se queda con una comisión de un 20%.
  • Blablacar: este servicio se diseñó para que los conductores puedan cubrir los gastos que supone un trayecto compartiendo viaje con otras personas interesadas en realizar la misma ruta y no para que reciban un beneficio extra. Ellos se presentan como la plataforma líder en Europa para compartir coche: “conectamos conductores que tienen asientos vacíos en su coche con pasajeros que buscan viajes”. Cuenta con más de 5 millones de usuarios en España y Europa y se publican más de 700.000 mensajes para compartir coche cada mes mediante la web y las Apps móviles. “Al compartir viajes de larga distancia, nuestra comunidad aumenta la eficiencia de la red de transportes, se ahorra mucho dinero y reduce su impacto en el medio ambiente. Al final, todo son ventajas!”
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s