Community Manager · Informatica · intercambio · intercanvi · Optimització · Seguridad · WiFi

Testejar la velocitat d’Internet / Testear la velocidad de Internet

Quan estem de viatge a vegades tenim problemes per connectar-nos a Internet en els hotels. Per aquest motiu, molts ens apropem a cafeteries o restaurants propers per utilitzar el wifi gratis que ofereixen. Per descomptat, abans de fer això és necessari protegir l’ordinador. Però si ja tens totes les proteccions necessàries, el següent pas serà fer-te d’un programa com Network Speed ​​Test, que t’ajudi a mesurar quina és la velocitat real de pujada i baixada que aquest local ofereix.

Tenir un programa com aquest t’ajuda a saber si realment val la pena tornar al dia següent a aquest local per seguir utilitzant la connexió a Internet que ells ofereixen. A part d’això, aquest programa guarda un registre de tots els accessos a Internet que provis. Sent així que es converteix en una eina ideal per utilitzar quan estiguem de viatge.

proyectosbeta.net
proyectosbeta.net

Esp.- Cuando estamos de viaje a veces tenemos problemas para conectarnos a Internet en los hoteles. Por este motivo, muchos nos acercamos a cafeterías o restaurantes cercanos para utilizar el wifi gratis que ofrecen. Desde luego, antes de hacer eso es necesario proteger el ordenador. Pero si ya tienes todas las protecciones necesarias, el siguiente paso será hacerte de un programa como Network Speed Test, que te ayude a medir cual es la velocidad real de subida y bajada que ese local ofrece.

Tener un programa como este te ayuda a saber si realmente vale la pena regresar al día siguiente a ese local para seguir utilizando la conexión a Internet que ellos ofrecen. Aparte de eso, este programa guarda un registro de todos los accesos a Internet que pruebes. Siendo así que se convierte en una herramienta ideal para usar cuando estemos de viaje.

Fuente: Compuadictos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.