Twitter

Com revisar les estadístiques de Twitter? / ¿Cómo revisar las estadísticas de Twitter?

Acabem la setmana de les estadístiques parlant de Twitter. A continuació us presentem algunes eines per saber el màxim profit de la xarxa socials i conèixer si estem fent una bona feina com CM o SMM.

  • Twitter Analytics: eina oficial de l’aplicació que et permet analitzar la teva activitat, interaccions, seguidors… Com en el cas de Google Analytics s’ha de registrarel web, bloc o botiga online i haurem de inserir a la nostra web la meta – etiqueta que ens genera i verificar-la.
  • Twittercounter: Una de les aplicacions amb serveis gratuïts més completa. Simplement has de dirigir-te a la pàgina web, escriure el teu nom d’ usuari i prémer . Després d’acceptar l’autorització, fes click en el teu nickname per a visualitzar les teves estadístiques.
  • TweetReach eina clau i bàsica per saber del cert quants usuaris arriben els nostres tweets: abast, exposició, activitat, els usuaris que t’ajuden a viralitzar teu tweet i, finalment, els teus missatges amb més repercussió.
  • Twoolr: aplicació que et mostra en les estadístiques la intensitat de la teva activitat, en quina hora piules més i fins i tot els hashtags més relacionats amb tu i els teus seguidors.
http://www.unitedexplanations.org/2013/06/18/las-35-mejores-vinetas-de-mafalda-de-satira-politica/
http://www.unitedexplanations.org/2013/06/18/las-35-mejores-vinetas-de-mafalda-de-satira-politica/

esp_ Acabamos la semana de las estadísticas hablando de Twitter. A continuación os presentamos algunas herramientas para saber el máximo provecho de la red socials y conocer si estamos haciendo un buen trabajo como CM o SMM.

  • Twitter Analytics: herramienta oficial de la aplicación que te permite analizar tu actividad, interacciones, seguidores…Como en el caso de Google Analytics se debe registrar nuestra web, blog o tienda online y tendremos que insertar en nuestra web la meta-etiqueta que nos genera y  verificarla.
  • Twittercounter: Una de las aplicaciones con servicios gratuitos más completa. Simplemente tienes que dirigirte a la página web, escribir tu nombre de usuario y pulsar sobre ‘show me’. Tras aceptar la autorización, haz click en tu nickname para visualizar tus estadísticas.
  • TweetReach: herramienta clave y básica para saber a ciencia cierta a cuántos usuarios llegan nuestros tweets: alcance, exposición, actividad, los usuarios que te ayudan a viralizar tu tweet y, por último, tus mensajes con más repercusión.
  • Twoolr:aplicación que te muestra en las estadísticas la intensidad de tu actividad, en qué hora twitteas más e incluso los hashtags más relacionados contigo y tus seguidores..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s