audiovisual · social media

30.000 imatges gratis per descarregar per a ús personal/30.000 imágenes gratis para descargar para uso personal

El museu de Nova Zelanda Te Papa Tongarewa ha posat a disposició de tots els seus visitants més de 30 mil imatges en alta resolució. Es poden descarregar gratuïtament per utilitzar-se en projectes personals. Aquesta galeria d’imatges d’alta resolució que el museu de Nova Zelanda ofereix és força variada.

Es poden buscar les imatges simplement posant una paraula que descrigui a cabalidad el que cerques. Un cop seleccionada la imatge, tens accés al tipus de llicència que té, a la informació relacionada a l’any en què la imatge va ser presa, el nom de la imatge, etc.

www.deperu.com
http://www.deperu.com

 

Esp.- El museo de Nueva Zelanda Te Papa Tongarewa ha puesto a disposición de todos sus visitantes más de 30 mil imágenes en alta resoluciónSe pueden descargar gratuitamente para utilizarse en proyectos personales. Esta galería de imágenes de alta resolución que el museo de Nueva Zelanda ofrece es bastante variada.

Se pueden buscar las imágenes simplemente poniendo una palabra que describa a cabalidad lo que esta buscando. Una vez seleccionada la imagen, tienes acceso al tipo de licencia que tiene, a la información relacionada al año en que la imagen fue tomada, el nombre de la imagen, etc.

Fuente: Compuadictos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.